• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2019

10:56

(VIDEO) URNEBESNO! Pitali su Pikea KOLIKO PUTA JE IMAO SEKS u poslednjih mesec dana! Sve je ŠOKIRAO odgovorom!

Fudbal

(VIDEO) URNEBESNO! Pitali su Pikea KOLIKO PUTA JE IMAO SEKS u poslednjih mesec dana! Sve je ŠOKIRAO odgovorom!

Podeli vest

As Barselone Đerar Pike totalno je dotukao navijače Real Madrida prilikom gostovanja u emisiji zabavnog tipana "La resistencia" na jednoj španskoj televiziji

Ne možemo ni da zamislimo kako će ga navijači dočekati kada sledeći put kroči na "Santiago Bernabeu".

Pike koristi svaku situaciju da prozove Madriđane, šali se na račun klub i igrača Reala, kako na društvenim mrežama tako i u sličnim TV emisijama. Drugačije nije bilo ni ovog puta.

Tako je voditelj u jednom momentu pitao Pikea koliko puta je u poslednjih mesec dana imao seks. Nadao se nekim sočnim detaljima o Pikeu u zanosnoj Šakiri. Ali, usledilo je kontrapitanje Pikea, kojim je poentirao.

- Računaju li se tu utakmice na "Santiago Bernabeuu? - pitao je Pike i sigurno izludeo navijače Reala. 


Podsećanja radi, Barsa je u kratkom periodu u dva navrata dobila velikog rivala, prvo u revanšu polufinala Kupa kralja od 3:0, a zatim i na pobedu od 1:0 u prvenstvu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija