• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2019

18:00

(VIDEO) MILIVOJEVIĆ PISAO ISTORIJU U LONDONU! Srbin izbacio Hadersfild iz Premijer lige, Matićev Junajted ne odustaje od Lige šampiona!

Fudbal

(VIDEO) MILIVOJEVIĆ PISAO ISTORIJU U LONDONU! Srbin izbacio Hadersfild iz Premijer lige, Matićev Junajted ne odustaje od Lige šampiona!

Podeli vest

Fudbaleri Kristal Palasa savladali su ekipu Hadersfilda u 32. kolu Premijer lige sa 2:0. Prvi gol na meču postigao je naš Luka Milivojević i tako "utabao" svom timu put ka važnom trijumfu, dok je Mančester junajted istim rezultatom ponovo došao na mesto koje ga vodi u Ligu šampiona nakon 2:1 protiv Votforda

Kada je teško - Milivojević! Kapiten Palasa uspeo je ponovo da donese veliku pobedu svom timu i tako praktično osigura opstanak "orlovima". 

MITAR NA TRIBINAMA! Siti sa pola snage preslišao prežaljeni Fulam

Mučili su se domaći sve do 78. minuta kada je uspeo da iskoristi najstrožu kaznu i sa bele tačke donese pobedu svom timu, koju je 10 minuta kasnije potvrdio defanzivac Patrik van Arnholt.

Milivojević je tako stigao do 10. gola u ovoj sezoni i postao prvi Srbin kome je pošlo "za nogom" da u dve uzastopne takmičarske godine dođe do dvocifrenog broja pogodaka u Premijer ligi.

Trijumf je ostvario i Mančester junajted, našeg Nemanje Matića. Ekipa sa "Old Traforda" bila je sigurna na svom terenu protiv Votforda (2:1). U 28. minutu mladi Markus Rašford doneo je prednost domaćinu, koja je postala ubedljivija kada je u 73. Entoni Marsijal došao do novog pogotka. "Stršljenovi" su do počasnog gola došli u nadoknadi vremena preko Abdulaja Dokurea, ali nisu uspeli da spreče povratak čete Ole Gunara Solskjera na četvrtu poziciju koja vodi u Ligu šampiona. Sada je na Arsenalu da uzvrati.

Vulverhempton nije uspeo da održi korak u borbi za Ligu Evrope, pošto je rezultatom 2:0 poražen od Barnlija.

Lester je sa 2:0 bio bolji od Bornmuta, dok je Brajton sa 1:0 pobedio ekipu Sautemptona.

ENGLESKA - 32. KOLO:

Subota

Fulam - Mančester Siti 0:2 (0:0)
/Silva 5, Aguero 27/

Barnli - Vulverhempton 2:0 (1:0)
/Koudi 2ag, Meknil 77/

Mančester Junajted - Votford 2:1 (1:0)
/Rašford 28, Marsijal 73 - Dukure 90/

Kristal Palas - Hadersfild 2:0 (0:0)
/Milivojević 77pen, Van Anholt 88/

Brajton - Sautempton 0:1 (0:0)
/Hojbjerg 53/

Lester - Bornmut 2:0 (1:0)
/Morgan 11, Vardi 82/

Vest Hem - Everton 0:2 (0:2)
/Zuma 5, Bernard 33/

Nedelja

15.05:  Kardif - Čelsi 
17.30:  Liverpul - Totenhem 

Ponedeljak

21.00:  Arsenal - Njukasl 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija