• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2019

19:53

(VIDEO) SRPSKI ŠOU U AJNTRAHTU! Kostić i Jović izrešetali "švabe", Liga šampiona je tako blizu!

Fudbal

(VIDEO) SRPSKI ŠOU U AJNTRAHTU! Kostić i Jović izrešetali "švabe", Liga šampiona je tako blizu!

Podeli vest

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta savladali su ekipu Štutgarta u 27. kolu Bundeslige. Sva tri gola u pobedi svog tima dela su naših reprezentativaca Filipa Kostića i Luke Jovića

Ume Jović, ali ume i Kostić. Srpski vezista uspeo je da, bukvalno sam, reši pitanje pobednika u meču sa "švabama" i donese svojoj ekipi pobedu vrednu pozicije koja vodi u Ligu šampiona.

Na prvi gol čekalo se do 45. minuta. Odlično je ispratio Kostić akciju svoje ekipe i nakon izblokiranog pokušaja Luke Jovića došao do lopte, a onda na odličan način savladao gostujućeg golama za 1:0. Međutim, tu nije bio kraj surove dominacije Srba. 

Ponovo je Kostić bio u glavnoj ulozi u 64. minutu kada je iskoristio asistenciju Hrvata Ante Rebića i potvrdio odličnu partiju sa dva gola. Na listi strelaca pridružio mu se i nezaustavljivi Luka Jović koji je na šest minuta do kraja meča došao do 16. gola u Bundesligi ove sezone i nastavio teror nad protivničkim golmanima kompletiravši "srpski" šut u Ajntrahtu.

Ovom pobedom, Ajntraht je prestigao Borusiju iz Menhengladbaha na četvrtoj poziciji i sada im sledi velika borba u narendih sedam mečeva, kako bi osigurali prolaz u grupnu fazu Lige šampiona.

Nešto ranije Šalke našeg Matije Nastasića stigao je do pobede na gostovanju Hanoveru sa 1:0, a jedini gol postigao je Suat Serdar. Srpski štoper odigrao je ceo meč za tim iz Gelzenkirhena.

NEMAČKA - 27. kolo

Petak

Hofenhajm - Leverkuzen 4:1 (1:1)
/Belfodil 10, 61, Bender 51. autogol, Kramarić 79 - Foland 17/

Subota

Dortmund - Volfsburg 2:0 (0:0)
/Alkaser 90+1, 90+4/

Fortuna Diseldorf - Menhengladbah 3:1 (3:0)
/Henings 6, 16, Šteger 12 - Zakarija 82/ 

Frajburg - Bajern 1:1 (1:1)
/Heler 3 - Levandovski 22/

Nirnberg - Augsburg 3:0 (0:0)
/Išak 52, Perira 88, Leven 90+1/

Verder - Majnc 3:1 (2:0)
/Rašica 3, Kruze 36, 63, - Kvajzon 52/

Lajpcig – Herta 5:0 (2:0)
/Forzberg 17, Poulsen 27, 56, 62, Hajdara 64/

Nedelja

Hanover - Šalke 0:1 (0:1)
/Serdar 39/

Ajntraht - Štutgart 3:0 (1:0)
/Kostić 45, 64, Jović 85/

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija