• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2019

19:29

(VIDEO) OVAKO SE OSVAJA ŠAMPIONSKA TITULA! Sreća je uz "Redse", autogol u 90. minutu za nastavak sna o tituli LIverpula!

Fudbal

(VIDEO) OVAKO SE OSVAJA ŠAMPIONSKA TITULA! Sreća je uz "Redse", autogol u 90. minutu za nastavak sna o tituli LIverpula!

Podeli vest

Kako bi došli do najviših ciljeva, često vam je potrebno sreće, a Liverpul je u njoj imao velikog saveznika u 32. kolu Premijer lige. "Redsi" su do pobede nad Totenhemom došli u 90. minutu i to autogolom štopera gostiju Tobija Aldervejreld

Kakav spektakl i kakva pobeda Liverpula. Ekipa Jirgena Klopa bila je nadomak opraštanja od šampionske titule, ali neće se tek tako predati "Redsi". Uz mnogo sreće došli su do velike pobede i prvog mesta na tabeli (Siti ima utakmicu manje).

SPREMITE SE ZA NAJDOSADNIJU TRANSFER SAPUNICU! Francuz ponovo pred vratima Liverpula?

Već ovog 31. marta moglo je da se sazna ime novog šampiona Engleske. Totenhem je bio nadomak toga da postane tim koji će razrešiti sve dileme i nastaviti agoniju Liverpula, međutim...

Početak meča bio je u znaku domaćina koji je poveo već u 16. minutu preko Roberta Firmina. Od tog momenta tim sa "Enfilda" kontrolisao je meč, ali nije uspevao da razreši svaku dilemu oko pobednika. 

(VIDEO) MA KAKAV KARDIFOV OPSTANAK, ČELSI HOĆE U LIGU ŠAMPIONA! "Plavci" iz ofsajda do preokreta u Velsu!

Lukas Moura u 70. minutu šokirao je "Redse". Već je navijačima Liverpula prolazi kroz glavu da će ponovo ostati bez titule, da je prerano stigao kraj njihovim snovima, ali je onda stigao presudni trenutak utakmice. Nakon što je Mohamed Salah spustio loptu u peterac gostiju, Aldervejreld se nije najbolje snašao i u želji da interveniše preverio je svog golmana i doneo veliku radost "crvenima".

Četa Jirgena Klopa bacila je rukavicu u lice Mančester sitiju koji sada zaostaje dva boda za Liverpulom, ali ima i meč manje pa će morati da pobedi Kardif ove srede kako bi nastavio šampionsku trku.

ENGLESKA - 32. kolo

Subota

Fulam - Mančester Siti 0:2 (0:0)
/Silva 5, Aguero 27/

Barnli - Vulverhempton 2:0 (1:0)
/Koudi 2ag, Meknil 77/

Mančester Junajted - Votford 2:1 (1:0)
/Rašford 28, Marsijal 73 - Dukure 90/

Kristal Palas - Hadersfild 2:0 (0:0)
/Milivojević 77pen, Van Anholt 88/

Brajton - Sautempton 0:1 (0:0)
/Hojbjerg 53/

Lester - Bornmut 2:0 (1:0)
/Morgan 11, Vardi 82/

Vest Hem - Everton 0:2 (0:2)
/Zuma 5, Bernard 33/

Nedelja

Kardif - Čelsi 1:2 (0:0)
/Kamarasa 46 - Aspilikueta 84, Loftus Čik 90+1/

Liverpul – Totenhem 2:1 (1:0)
/Firmino 16, Aldervajreld 90ag – Moura 70/

Ponedeljak

21.00: Arsenal - Njukasl 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija