• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2019

22:36

(VIDEO) ZIDAN JE DOŠAO, PROBLEMI SU OSTALI! Real u 89. minutu spasao živu glavu protiv poslednjeplasiranog tima Primere!

Fudbal

(VIDEO) ZIDAN JE DOŠAO, PROBLEMI SU OSTALI! Real u 89. minutu spasao živu glavu protiv poslednjeplasiranog tima Primere!

Podeli vest

Fudbaleri Real Madrida savladali su poslednjeplasirani tim španske Primere, Uesku, sa 3:2. Velike probleme imala je ekipa Zinedina Zidana da dođe do novog trijumfa pa su spas pronašli u 89. minutu preko Karima Benzeme

Već na samom početku meča gledaoci na "Santjago Bernabeu" doživeli su šok. U trećem minutu Ćućo je odlično šutirao sa ivice šesnaesterca i doneo prednost gostima.

(VIDEO) "SLEPI MIŠEVI" LETE KA EVROPI! Valensija nastavlja trku za Ligu šampiona, Sevilja savladana u derbiju!

Iako se očekivalo da Real odmah uzvrati, nisu "kraljevići" baš izgledali tako dobro. Međutim, došli do izjednačenja u 25. minutu kada je Isko uspeo da opravda poverenje Zinedina Zidana i nakon dodavanja Brahima Dijaza poravna rezultat.

Pred odlazak na odmor ponovo su gosti mogli da se raduje kada je Ezakijel Avila bio u odličnoj prilici, ali je njegov šut otišao malo pred gola. 

Drugi deo igre doneo je preokret. U 62. minutu nakon što mu je Karim Benzema spustio loptu, Dani Sebaljos doveo je svoj tim u vođstvo i tada je delovalo da će prednost samo postati ubedljivija, ali su se domaći navijači ponovo uhvatili za glavu u 74. minutu.

CENA JE 150 MILIONA! Barsa i Real su u klinču za ovog igrača!

Havijer Ekseita odlično je ispratio centaršut i glavom loptu poslao iza leđa Zidanovog naslednika, Luke. Međutim, ni tu nije bio kraj uzbuđenjima jer je odluka pala tek u 89. minutu kada je Francuz Karim Benzema uspeo da spase svoj tim velike bruke i donese tri boda Madriđanima.

Nešto ranije Real Valjadolid dočekao je imenjaka iz Sosijeda. Nisu domaći uspeli da ostvare važnu pobedu u borbi za opstanak. Vodili su golom Keka od 9. minuta, ali je Mikel Orijezabal uspeo da svom timu donese izjednačenje sa teškog gostovanja.

Ekipa "zube" Ronalda nalazi se samo jedan bod iznad opasne zone.

ŠPANIJA  - 29. kolo:

Petak

Đirona - Bilbao 1:2 (1:0)
/Stuani 37 - Vilijams 53, R. Garsija 59/

Subota

Hetafe - Leganes 0:2 (0:0)
/Santos 49, Huanfran 83/

Barselona – Espanjol 2:0 (0:0)
/Mesi 71, 89/

Selta - Viljareal 3:2 (0:2)
/Aspas 50, 86pen, Gomez 71 – Ekambi 11, Pedraza 15/

Alaves - Atletiko Madrid 0:4 (0:2)
/Njigez 5, Kosta 11, Morata 59, Parti 84/

Nedelja

Levante – Eibar  2:2 (2:1)
/Morales 5, Roćina 26 – Eskalante 19, Enrih 78/

Rajo Valjekano - Betis 1:1 (1:0)
/De Tomas 34 - Teljo 81/

Sevilja – Valensija 0:1 (0:1)
/Pareho 45+1/

Valjadolid - Sosijedad 1:1 (1:0)
/Keko 9 – Orjazabal 79/

Real Madrid - Ueska 3:2 (1:1)
/Isko 25, Sebaljos 62, Benzema 89 - Ćučo 3, Ekseita 74/

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija