• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2019

22:58

BIO SAM OVDE I 1999. GODINE! Emotivni Federer: Ovo mi mnogo znači!

Fudbal

BIO SAM OVDE I 1999. GODINE! Emotivni Federer: Ovo mi mnogo znači!

Podeli vest

Rodžer Federer je u 50. finalu mastersa došao do 28. titule, pošto je savladao Džona Iznera sa 6:1, 6:4 u Majamiju

Bio je to 37-godišnjem Švajcarcu 101. pehara u karijeri, drugog ove sezone.

- Imao sam najbolji mogući početak, opustio sam se kada sam napravio brejk u prvom gemu. Bio je ovo neverovatan turnir za mene. U ovom momentu sam neopisivo srećan. Igrao sam ovde 1999. godine prvi put, a evo titulu sam osvojio 2019. Sve mi ovo mnogo znači. Nadam se da ćemo se videti i sledeće godine - kazao je Rodžer posle osvajanja trofeja.

Foto: USA Today

 

SUROVO, ČOVEK NEMA MILOSTI! Federer UNIŠTIO Iznera za 101. trofej u karijeri!

Pre dve decenije, kada je i zvanično počeo profesionalnu karijeri, švajcarski teniser je u Majamiju uzgubio od Danca Keneta Karlsena u dva seta.

Pre dve decenije, kada je počeo profesionalnu karijeri, švajcarski teniser je u Majamiju uzgubio u prvom kolu od Danca Keneta Karlsena u dva seta (7:5, 7:6).

Foto: USA Today

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija