• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2019

20:30

RAZOBLIČILA JE ITALIJANSKA KUHINJA! Ronaldova žena se toliko ugojila da su mislili da je TRUDNA!

Fudbal

RAZOBLIČILA JE ITALIJANSKA KUHINJA! Ronaldova žena se toliko ugojila da su mislili da je TRUDNA!

Podeli vest

Atraktivna supruga portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda Georgina Rodrigez ipak nije trudna, kako se spekulisalo prethodnih nedelja, već je samo nabacila nekoliko kilograma

Superuga Juventusovog asa je navela da je u prethodnom periodu često boravila u avionu i jela pastu, što je uticala da se njena linija pogorša uz prethodnu deformaciju od ranije trudnoće.

- Putovala sam od aviona do aviona i četiri dana za redom sam jela testeninu - izjavila je ona za britanski tabloid "San", pa nastavila:

- I ja sam čovek. Zadržavam tečnosti i  hormoni utiču na mene, a oporavljam se još od prvog porođaja iz pretprošle godine - rekla je Georgina.

BILA SAM ČISTAČICA I NE BAŠ LEPA PRE RONALDA! Šokantno priznanje Kristijanove supruge!

Nema sumnje da je italijanska kuhinja uticala da se lepa Georgina izobliči, a činjenica je da posle 2017. godine i rođenja prvog deteta nije mogla da ostane skorz fit.

Dilema je otklonjena, a kada će se Ronaldo odlučiti na prinovu, još nije poznato.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija