• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2019

23:37

JOVIĆ PRIZNAO NEMCIMA: Trčao sam više u Ajntrahtu za mesec dana, nego za godinu u Lisabonu!

Fudbal

JOVIĆ PRIZNAO NEMCIMA: Trčao sam više u Ajntrahtu za mesec dana, nego za godinu u Lisabonu!

Podeli vest

Luka Jović briljira u dresu Ajntrahta, na meti najvećih evropskih klubova, a kako i ne bi kada je na 37 mečeva u svim takmičenjima postigao 23 gola

Nemački mediji navode kako se Jović preporodio po dolasku u Nemačku iz Benfike, sa kojom Ajntraht igra u četvrtfinalu Lige Evrope. Jović je samokritičan, pa kaže da je on sam kriv što nije uspeo za zablista u dresu Benfike.

- To je bila moja krivica. Više sam pretrčao za jedan mesec u Frankfurtu nego za godinu dana u Lisabonu - rekao je srpski fudbaler u reportaži koji je načinio nemački portal "90 min".

Pohvale na račun Srbina stižu sa svih strana, pa je tako sajt preneo i izjavu srpskog selektora Mladena Krstajića za "T-Onlajn".

- On je klasičan špic igrač, veoma je vešt sa loptom i ima sjajno razumevanje igre. Hrabar je i opasan u svakom trenutku po gol, uvek vreba priliku. Čak i najmanju neopreznost protivnika iskoristi -  rekao je Krstajić.

Foto: ap photo

 

SRPSKIH TOP 10 VREDE 329 MILIONA EVRA! Stručnjaci izračunali vrednost naših najskupljih fudbalera!

ZBOG SRBINA PAKUJU KOFERE! Barsa prodaje tri zvezde samo da bi dovela Luku Jovića!

U Ajntrahtu mu je lakše jer u timu ima još dvojicu sunarodnika, Mijata Gaćinovića i Filipa Kostića, odlično se slaže i sa reprezentativcdem Hrvatske Antom Rebićem.

- Kada Luka ima loptu, u 99 odsto slučaja desi se nešto odlično - izjavio je Jovićev klupski kolega Martin Hintereger.

Barselona mesecima prati srpskog golgetera, ali ne samo Katalonci, tu su Real Madrid, Bajer, Inter...A potencijalni kupac moraće da izdvoji između 60 i 80 miliona evra za srpskog asa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija