• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2019

16:21

(VIDEO) OTMICA FUDBALERA NA SICILIJI! Helikopter, maskirani otmičari s puškama....

Fudbal

(VIDEO) OTMICA FUDBALERA NA SICILIJI! Helikopter, maskirani otmičari s puškama....

Podeli vest

Ovo još nismo videli! U sicijilanskom gradiću Vijagrandeu tokom utakmice niželigaša na teren se spustio helikopter

Izleteli su naoružani i maskirani otmičari, koji su naočigled svih igrača Vijagrandea i Nebrodija, uhvatili Ignacija Barbagala, koji se tog dana opraštao od fudbala.

Odvukli su ga u helikopter koji je otišao u nepoznatom pravcu.

Svi prisutni su bili u šoku, nisu mogli da veruju šta se desilo. Skoro svi. Barbagalovi drugovi iz tima su znali za ovu suludu ideju saigrača koji pored fudbala obožava i skrivenu kameru.

Da su upravo učestvovali u Barbagalovom "remek delu", fudbaleri Nebrodija su shvatili kada se iz oblaka prašine pojavio jedan od njegovih saigrača sa natpisom: "Eliminacija za 'gotovog' fudbalera".

Ovaj spektakularan oproštaj nije bio nimalo smešan komesaru takmičenja Treće sicilijanske lige. Kaznio je Vijagrande i novčano i zabranom igranja utakmica do kraja maja. To znači da će izgubiti bez borbe u svakom kolu u naredna dva meseca.

Pogledajte ludu scenu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija