• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2019

17:36

(VIDEO) JOVIĆ VODI AJNTRAHT U LIGU ŠAMPIONA! Srbin u 99. minutu doneo pobedu protiv Šalkea, pogodio i Grujić

Fudbal

(VIDEO) JOVIĆ VODI AJNTRAHT U LIGU ŠAMPIONA! Srbin u 99. minutu doneo pobedu protiv Šalkea, pogodio i Grujić

Podeli vest

Mladi srpski napadač Luka Jović nastavlja da rešeta u nemačkoj Bunedsligi pošto je u 28. kolu prvenstvene bitke postigao odlučujući gol u pobedi protiv Šalke 2:1 u devetom minutu nadoknade vremena sa penala

Činilo se daće srpski derbi protiv Nastasićevog Šalkea biti završen miroljubivim rezultatom 1:1, ali je malo pre nego što je sudija trebalo da označi kraj, Jović zatresao mrežu rivala iz Gelzenkirhena i osigurao četvrto mesto i nakon ovog kola.

Prethodno je tim iz Frankfurta je poveo u 13. minutu posle gola Anta Rebića, ali je domaćin iz Gelzenkirhena stigao do izjednačenja u 21. minutu nakon pogotka mladog Suata Serdara, koji je i isključen na kraju utakmice.

Uprkos golu srpskog fudbalera Marka Grujića, igrači Herte poraženi su na domaćem terenu od Fortune iz Dizeldorfa rezultatom 2:1 u 28. kolu nemačke Bundeslige.

Grujić se odlično snašao posle jednog kontranapada i u 41. minutu doneo domaćinu izjednačenje. Prethodno je Benito Raman doneo prednost gostima u 35. minutu, a isti igrač je bundesligašu iz Dizeldorfa i obezbedio pobedu u 61. minutu.

Volfsburg je boljom igrom u drugom poluvremenu stigao do pobede od 3:1 protiv Hanovera, a prava goleada viđena je u Leverkuzenu gde je Lajpcig slavio protiv domaćeg Bajera sa 4:2.

BUNDESLIGA

28. kolo

subota
Bajer Leverkuzen - Lajpcig 2:4 (2:1)

(Havec 11, 23 p. - Sabicer 17, Verner 64, Forsberg 71 p, Kuha 83)
Herta - Fortuna Dizeldorf 1:2 (1:1)
(Grujić 41, Raman 35, 61)
Šalke - Ajntraht Frankfurt 1:2 (1:1)
(Serdar 21 - Rebić 13, Jović 90+9)
Štutgart - Nirnberg 1:1 (0:1)
(Kabak 75 - Pereira 42)
Volfsburg - Hanover 3:1 (1:1)
(Stefen 32, 71, Rusilon 78 - Vejdant 20)
Bajern - Borusija Dortmund 18:30

nedelja
Augzburg - Hofenhajm 15:30
Borusija Menhengladbah - Verder 18:30

petak
Majnc - Frajburg 5:0 (3:0)
(Boetius 20, Mateta 25, 33, 77, Onisivo 73)

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija