• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2019

13:53

HAOS U HRVATSKOJ! Otac nokautirao sudiju jer mu je isključio sina!

Fudbal

HAOS U HRVATSKOJ! Otac nokautirao sudiju jer mu je isključio sina!

Podeli vest

Sramne scene u Hrvatskoj! Na utakmici niželigaša između Borca Bobote i Vuteks Sloge iz Vukovara (1:0), jedan navijač je upao na teren i napao glavnog sudiju, pa je utakmica prekinuta

Delegat utakmice Zolika Feher u službenom zapisniku naveo je da je fizičkom napadu prethodio prekršaj koji je sudija dosudio u korist gostujuće ekipe nad igračem broj 13. 

Navodi se kako je isti igrač nakon što je ustao sa terena pljunuo prema sudiji i opsovao ga :"je*em ti mater", posle čega je dobio crveni karton. Nakon toga nepoznata muška osoba, inače otac isključenog igrača, preskočila je zaštitnu ogradu i udarila sudiju u glavu. 

(VIDEO) SKANDAL U HRVATSKOJ! Policajac TERAO MIGRANTE da pevaju Dinamu!

NISAM MOGAO U ZVEZDU I PARTIZAN! Milan Mandarić otkrio zašto NE ULAŽE u klubove u Srbiji!

Na teren su ubrzo stigli policajci koji su priveli agresivnog navijača i prijavili ga zbog remećenja javnog reda i mira.

- Mrlju na utakmicu baca ponašanje jednog gostujućeg navijača koji je posle dosuđenog crvenog kartona, koji je inače dodeljen njegovom sinu pred sam kraj utakmice, fizički napao sudiju koji je zbog napada odsvirao kraj u 88. minutu utakmice. Nepromišljen i kukavički potez koji je samo naštetio ekipi za koju "navija" dotični gospodin - stoji na klupskoj Facebook stranici domaćina.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija