• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2019

10:57

CRVENO-BELIMA NEĆE BITI DOBRO! Vuletić odlučuje o Zvezdinoj tituli iz 1946. godine!

Fudbal

CRVENO-BELIMA NEĆE BITI DOBRO! Vuletić odlučuje o Zvezdinoj tituli iz 1946. godine!

Podeli vest

U petak će najverovatnije biti doneta odluka da li će Crvenoj zvezdi biti priznata titula iz 1946. godine

Pravna komisija FSS dobila je nove članove, a to su Vladimir Vuletić, potpredsednik Partizana i Dragan Milošević, predsednik Nadzornog odbora Crvene zvezde.

U komisiji više nije Branislav Nedimović, inače, ministar poljoprivrede u Vladi Republike Srbije, dok su starosedeoci: predsednik Dejan Šuput, profesor na Fakultetu za sport Univerziteta "Union - Nikola Tesla", potpredsednik Veljko Radulović, načelnik Opštinske uprave Čajetina i predsednik prvoligaša Zlatibora i Božidar Beronja, advokat iz Novog Sada.

VEČITI U NOVOM KLINČU! Vuletić citirao Njegoša kao odgovor Zvezdi!

ZVEZDA ODGOVORILA VULETIĆU! Imamo argumente, polemika je završena!

- U petak ćemo da održimo prvu sednicu sa zanimljivom drugom tačkom dnevnog reda: zahtevom Crvene zvezde za titulom iz 1946. - kazao je za Žurnal Vladimir Vuletić potpredsednik Partizana. 

Inicijativa crveno-belih o pokretanju procesa za priznavanje titule iz 1946 na martovskoj Skupštini FS Srbije glasovima svih prisutnih delegata (predstavnik Partizana Miloš Vazura tad nije bio u sali!) pretočena je u zahtev Pravnoj komisiji FSS da razmotri sve činjenice i predloži usvajanje/odbijanje predloga na sledećoj sednici najvećeg fudbalskog organa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija