• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.04.2019

17:36

PIKE OPREZAN I PORED POBEDE! "Setite se šta je bilo sa Pari Sen Žermenom..."

Fudbal

PIKE OPREZAN I PORED POBEDE! "Setite se šta je bilo sa Pari Sen Žermenom..."

Podeli vest

Odbrambeni fudbaler Barselone Ðerar Pike posle pobede u Mančesteru nad Junajtedom (1:0), upozorio je da ništa nije gotovo kako se ne bi ponovio scenirao sa Pari Sen Žermenom

Pike je podsetio da je Junajted, takođe posle poraza u prvom meču od Old Trafordu, uspeo da preokrene u revanšu u Parizu (3:1) i to dva gola zaostatka, pa zato poziva saigrače da se ne opuštaju.

(HIT VIDEO) DEČAK NIJE MOGAO DA VERUJE ŠTA MU SE DESILO! Ronaldo je ljudina! Pogledajte šta je uradio!

- Uvek je teško igrati na Old Trafordu, ali uspeli smo da pobedimo. Ipak, videli smo situaciju sa Pari Sen Žermenom, imao je veću prednost i poznato je kako se završilo - rekao je Pike posle utakmice.


Trenutak odluke dogodio se već u 12. minutu kada je Luk Šo postigao autogol posle udarca Luisa Suareza, odnosno odlukom sudija uz pomoć VAR-a jer je pomoćnik prvobitno procenio da je Urugvajac bio u ofsajdu.

A ŠTA JE BILO U PARIZU? Solskjer se ne predaje: Možemo do gola na "Nou Kampu"!

- Rani gol dao nam je mir. Dobri smo bili u prvom poluvremenu, iskoristili smo šansu i to je u ovom trenutku najvažnije - zaključio je Pike, koji se vratio na Old Traford prvi put od odlaska u Barselonu 2008. godine.

Revanš četvrtfinala Lige šampiona Barselone i Mančester Junajteda na programu je 16. aprila na Nou Kampu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija