• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2019

23:05

NE MOŽEMO PROTIV ZVEZDE, PROBAĆEMO PROTIV PARTIZANA! Lalatović: Napumpana je priča da možemo do TITULE!

Fudbal

NE MOŽEMO PROTIV ZVEZDE, PROBAĆEMO PROTIV PARTIZANA! Lalatović: Napumpana je priča da možemo do TITULE!

Podeli vest

Trener niškog Radničkog Nenad Lalatović rekao je da se njegovi igrači nisu previše nadali da bi mogli da savladaju Crvenu zvezdu ističući da se više medijski plasirala priča da je tim sa "Čaira" zreo za titulu

Lalatović je posle utakmice čestitao bivšem klubu na najverovatnije osvojenoj tituli i najavio da je za Radnički mnogo realnije da se okrene duelima protiv Partizana u polufinalu Kupa Srbije.

Nismo se nijednog trenutka nadali tituli protiv Zvezde, ali napravio se takav pritisak u medijima i to je verovatno uticalo malo na moje igrače. Mi nemamo tim da osvojimo titulu, ali ima da probamo da uđemo u finale Kupa - naveo je Lalatović.

(VIDEO) ŠAMPIONSKI PLES BOAĆIJA ZALUDEO "MERAKLIJE"! Crveno-beli savladali Radnički, titula je tako blizu!

On nije želeo da komentariše suđenje, ali je poručio da je njegovom timu trebalo da se svira penal.

- Retko ko može da se vrati posle 2:0 protiv Zvezde. Možda je sudija mogao da svira penal, ali kažem možda, ne bih komentarisao suđenje. Poljuljao nas je taj prvi penal, da je bio isti kriterijum možda je mogao sudija da svira i za nas pa bi utakmica išla u drugačijem pravcu - rekao je Lalatović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)
Društvo

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova. Srećom, konačno možemo da odahnemo.

16.04.2024

08:00

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija