• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2019

12:05

NAJVEĆI LUDAK FUDBALA! Barton pretukao trenera rivala, nesrećni čovek ostao bez zuba!

Fudbal

NAJVEĆI LUDAK FUDBALA! Barton pretukao trenera rivala, nesrećni čovek ostao bez zuba!

Podeli vest

Mnoge stvari se menjaju, ali Džoi Barton ostaje isti... Više nije fudbaler, sada je trener ipak, njegova glava je ista. Napravio je novi skandal, kao trener trećeligaša Flitvuda, pretukao je kolegu iz Barnslija Danijela Štendela

Istraga je u toku.. Barton izgleda da nije bio nežan posle poraza svog tima od 4:2. 

Medijima je na incident pažnju skrenuo napadač Barnslija Koli Vudro. 

- Odvratno je što Flitvud ima trenera koji može fizički da napadne drugog trenera i ostavi našeg šefa da mu krv lije niz lice. Takvim ljudima nije mesto u fudbalu - napisao je Vudro, mada je ubrzo izbrisao tvit.

Barton je dugo sedeo u privatnim kolima, a onda je pokušao da pobegne sa stadiona. Obezbeđenje mu to nije dozvolilo. 

RASIZAM U ENGLESKOJ! Arsenal pokrenuo postupak nakon uvreda na račun štopera Napolija!

Tokom meča je bilo puno čarki između dva trenera. Navodno, Bartonu je pala klapna kad mu je kolega rekao da je bitanga.

"San" javlja da ga je prvo udario glavom, pa pesnicom, zatim i davio dok su šokirani igrači samo posmatrali. Ljudi iz Barnslija su navodno i snimali incident.

Redari su na kraju sklonili pobesnelog Bartona. Štendelu je ukazana lekarska pomoć. Dejli Mejl javlja da je 45-godišnji trener Barnslija ostao bez zuba.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija