• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2019

16:23

(VIDEO) NI 10 GODINA STARIJI IGRAČI NISU MOGLI DA GA ZAUSTAVE! Lalatović i Joveljić otkrili kako su izgledali Jovićevi počeci!

Fudbal

(VIDEO) NI 10 GODINA STARIJI IGRAČI NISU MOGLI DA GA ZAUSTAVE! Lalatović i Joveljić otkrili kako su izgledali Jovićevi počeci!

Podeli vest

Jedan od najtraženijih igrača u ovom trenutku u svetu fudbala Luka Jović bio je impresivan i kao mališan. On njegovim uspesima svedoče reči nekadašnjeg saigrača Dejana Joveljića i bivšeg trenera Crvene zvezde Nenada Lalatovića

Naš reprezentativac briljirao je u dresu omladinskog tima crveno-belih, a njegovim impresivnih partija sećaju se svi koji su tada radili u klubu.

JOVIĆ NA NASLOVNOJ STRANI "MARKE"! On je Realova DEVETKA!

- Najveće je to što mu je Crvena zvezda usadila, taj pobednički mentalitet i osećaj za gol i da iskoristi svaku šansu - priča trener mlađih kategorija Zvezde Slavoljub Đorđević, koji dodaje da je Luka i zbog snage i zbog "jake glave" odskakao od svojih saigrača iz generacije.

Početak je bio težak, ali se vremenom sve isplatilo.

Foto: Reuters

- Počeo sam u jednom klubu pored mog mesta sa pet godina, posle sam otišao u Beograd gde sam dobio ponudu od jednog trenera iz Crvene zvezde da dođem na probu u najveći klub u Srbiji -priseća se Jović za "Dojče Vele".

Bio je cimer sa, gle čuda, još jednim biserom Zvezdine škole, Dejanom Joveljićem koji je krenuo stopama svog bivšeg saigrača.

(VIDEO) SANČO VRATIO BORUSIJU NA VRH! Mladi Englez sa dva gola srušio Majnc

- Jedno vreme smo i živeli na Petlovom Brdu, to je odavde (od Marakane) udaljeno nekih sat vremena. Zajedno smo se budili ujutru u 6, petnaest do sedam da bismo uskakali u prvi autobus da bismo stigli na trening, čas, pa posle toga smo odradili, završili školu i trening i tek oko pet se vraćali nazad - priča Joveljić.

Kada je Nenad Lalatović stigao na "Marakanu" mogao je svojim očima da se uveri kakav se talenat krije u omladinskoj školi njegovog tadašnjeg kluba.

- Snažan je, hrabar je, za tu konstituciju jako brz i eksplozivan. Jako je bitno kad imate takvog igrača od kog se igrači odbijaju. Još ako zna da da gol kao što Luka zna, onda se njemu predviđa jedna blistava karijera koju će tek da ima iako je ima već sad - opisao je Lalatović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija