• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sportski žurnal

16.04.2019

09:46

PONOVO SE OGLASIO MILIVOJEVIĆ! Srbin ne mari za Kovačevićeve reči!

Fudbal

PONOVO SE OGLASIO MILIVOJEVIĆ! Srbin ne mari za Kovačevićeve reči!

Podeli vest

Kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević poručio je da nije rekao zbogom fudbalskoj reprezentaciji Srbiji, ali da je trenutna situacija takva da su vrata državnog tima za njega zatvorena

Milivojević je poslednji nastup za "orlove" imao još na prošlom Svetskom prvenstvu, a od tada je u sukobu sa selektorom Mladenom Krstajićem, koji se intezivirao prethodnih meseci nakon propalih razgovora u Londonu.

Nisam rekao zbogom reprezentaciji! Mogu samo da kažem da mi je uvek bila najveća čast da igram za svoju zemlju.Trenutno smo u situaciji kakva jeste, ne bih da opet otvaram knjigu i remetim izjavama bilo šta. Istina je da se nikad ne bih ni oglasio da me nisu uzeli u usta za ono što nisam uradio. Nastao je problem, aktuelan je i dalje. Zna se šta sam tražio, nisam nikoga ucenjivao, ali zaista ne želim da produbljujem temu - rekao je Milivojević za Sportski žurnal.

ISKRENO DO SRŽI! Milivojević: Niko me nije uvredio i naljutio kao Krstajić!

Podsetimo, direktor reprezentacije Srbije Darko Kovačević je rekao da igrači koji se ne odazovu pozivu Krstajića više nikad neće biti u prilici da igraju za državni tim.

Videćemo ko će više istrajati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Deda Mika

pre 5 godina

Procitao sam naslov i nisam ‘teo više. Kad bude igrao za svoga oca i mater, komšije i prijatelje, za svoju zemlju, e onda će biti vredan mog čitanja. Čovek može da bira ‘oce li igrati za Barselonu, QPR ili za Kolubaru i njihove trenere ali ne može da bira zemlju u kojoj će se roditi. Zato svi vi koji birate ‘ocete li, kad i pod kojim uslovima igrati za reprezentaciju mene ne zanimate. Kad je Piksi zalomio Spance toga se svi sećaju, a šta je tada rekao pojma nemam. U pamet se dečko.

Xxx

pre 5 godina

Ni prvi ni poslednji koji neće da igra za reprezentaciju. Takvim ne treba pridavati značaj.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija