• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.04.2019

09:58

BAŠ JE UPORAN! Alegri izgubio još jednu šansu za osvajanje Lige šampiona, ali je imao nešto da poruči!

Fudbal

BAŠ JE UPORAN! Alegri izgubio još jednu šansu za osvajanje Lige šampiona, ali je imao nešto da poruči!

Podeli vest

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri izjavio je da, bez obzira na novi neuspeh u Ligi šampiona, ostaje i naredne sezone da pokuša da osvoji najvredniji pehar

Alegri će se ponovo naći na udaru kritika javnosti posle eliminacije od Ajaksa u četvrtfinalu Lige šampiona, posebno zbog poraza u Torinu 2:1.

- Sastao sam se sa predsenikom Anjelijem pre nekoliko dana i saopštio mu da ostajem u Juventusu. Zajedno ćemo da sednemo na kraju sezone i pričamo o budućnosti - rekao je Alegri na konferenciji za medije.

(VIDEO) NAŠ JE TADIĆ BOLJI OD RONALDA! Dušan "Silni" komandovao - IDEMO U POLUFINALE! Barsa overila Junajted!


On je priznao da je Ajaks apsolutno zaslužio da izbaci Juventus iz daljeg takmičenja.

- Uvek govorim da je za osvajanje Lige šampiona potrebno da budeš u najboljoj formi i spremi u finišu sezone. Mi smo neko vreme u vanrednoj situaciji. Juventus ne može kao Ajaks da postigne ovoliko golova u gostima, morali smo da budemo pažljiviji - zaključio je on.

Alegri je na dobrom putu da petu godinu u nizu osvoji Skudeto u Italiji, ali mu i dalje nedostaje "ušati trofej" koji mu je dva puta izmicao u finalu, protiv Barselone (3:1) 2015. i dve godine kasnije protiv Real Madrida (4:1).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija