• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2019

17:21

"SPECIJALNI" PRED NOVIM POSLOM! Murinjo Bajernu donosi GLAMUR!

Fudbal

"SPECIJALNI" PRED NOVIM POSLOM! Murinjo Bajernu donosi GLAMUR!

Podeli vest

Sve su jače glasine da bi Žoze Murinjo od leta mogao da sedne na klupu Bajerna iz Minhena. Bivši reprezentativac Nemačke Mihael Balak smatra da bi to bilo sjajno

- Niko Kovač je glavni trener i to treba poštovati. Radi dobar posao. Međutim ono što ne može da se ospori je da bi eventualni dolazak Murinja u nekom trenutku doneo glamur u klub i u Bundesligu. Tako je bilo sa Pepom Gvardiolom. Njegov dolazak je doprineo da liga napreduje čak iako nije osvojio Ligu šampiona sa Bajernom - rekao je Balak.

(FOTO) SKANDAL U MINHENU! Potukli se Levendovski i Koman, Kovačeva reakcija sve zaprepastila!

On je nastavio u istom ritmu.

- Gvardiola je doneo jedan stil igre, a takođe poštovanje prema klubovima mnogo raste kada su treneri Gvardiola ili Murinjo. Sa Murinjom bi na primer došle najbolje zvezde. Bundesliga nema iste svetske zvezde kao i Premijer liga. Bajernu bi prijalo da ima velike igrače u timu - zaključio je Balak.

Žoze među Bavarcima? Pa to bi bilo sjajno...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija