• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2019

18:14

(VIDEO) NEMAČKA DISCIPLINA NA DELU! Čekali su skoro 40 godina na ovakav uspeh, ali su se setili kazni!

Fudbal

(VIDEO) NEMAČKA DISCIPLINA NA DELU! Čekali su skoro 40 godina na ovakav uspeh, ali su se setili kazni!

Podeli vest

Navijači Ajntrahta iz Frankfurta proslavili su pobedu svog tima na sebi svojsten način. Nakon utakmice malo je nedostajalo da dođe do "invazije" na teren, ali...

Pred sam kraj meča, navijači su se sjurili do reklamnih panela iza gola, uspeli su čak i da obore jedan od njih, ali nisu se odlučili da utrče u teren, verovatno svesni kazne koja čeka njihov tim ukoliko se to desi.

(FOTO) ZABRINJAVAJUĆI PODATAK! Nemačka treća i engleska četvrta liga gledanije od naše Superlige!

Uzdržali su se ultrasi Ajntrahta da ne utrče na teren u poslednji čas, jasno im je verovatno bilo da bi u tom slučaju klub mogao da trpi posledice za polufinale, pa su slavlje nastavili van okvira terena.

Nemačka disciplina još jednom je došla do izražaja, a nema sumnje da će fudbalerima Ajntrahta ovakva podrška biti preko potrebna u okršajima sa Čelsijem.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija