• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.T.

20.04.2019

07:15

NEMCIMA OD SRBA 100 MILIONA! Ajntrahtu će se OZBILJNO isplatiti ulaganje u naše reprezentativce!

Fudbal

NEMCIMA OD SRBA 100 MILIONA! Ajntrahtu će se OZBILJNO isplatiti ulaganje u naše reprezentativce!

Podeli vest

Srbi će Ajntrahtu doneti bogatstvo! Klub iz Frankfurta doveo je Luku Jovića, Filipa Kostića i Mijata Gaćinovića za manje od 15 miliona evra, a već sad je jasno da će samo od njihovih transfera inkasirati više od 100 miliona.

"Orlovi" iz Frankfurta predvođeni srpskim triom u četvrtak su na svom terenu pobedili Benfiku sa 2:0 (prvi meč 2:4) i tako izborili plasman u polufinale Lige Evrope, gde će se sastati s Čelsijem. Osim toga, na pragu su da se kroz Bundesligu prvi put u istoriji plasiraju u Ligu šampiona, a prošle sezone osvojili su Kup Nemačke.

Nema nepobedivih

Možemo da pobedimo svakog kad odigramo kao protiv Benfike
Filip Kostić, fudbaler Ajntrahta
 

Pašće i Čelsi

Novac koji su trojica lidera ekipe obezbedila Ajntrahtu kroz pobede i uspehe na domaćoj i međunarodnoj sceni gotovo da je nemerljiv. Mijat Gaćinović, koji je iz Vojvodine došao za samo 1,25 miliona evra i sad vredi osam puta više, najavljuje da će bundesligaš igrati finale Lige Evrope.


- Posle Benfike na redu je Čelsi. Veliki klub, ali verujemo u sebe. Ako budemo igrali svoju igru, imamo velike šanse da pobedimo Engleze. Uživali smo protiv Benfike, imali smo neverovatnu podršku navijača. Nije mi se posrećilo da postignem gol, ali najvažniji je timski uspeh - rekao je Gaćinović.

(VIDEO) NEMAČKA DISCIPLINA NA DELU! Čekali su skoro 40 godina na ovakav uspeh, ali su se setili kazni!

Posrećilo se zato Filipu Kostiću, koji je bio strelac prvog gola, a proglašen je za igrača utakmice u pobedi nad Portugalcima. Kragujevčanin je u Frankfurt došao na pozajmicu iz Hamburga uz mogućnost da ga Ajntraht u leto 2020. otkupi za 6,5 miliona evra. "Orlovi" će to sigurno i učiniti, jer je Srbinu cena u ovom trenutku oko 15 miliona evra. Posle četiri gola u Ligi Evrope sigurno će mu vrednost porasti barem na 20.000.000, ako ne i na čitavih 30 miliona.

- Bilo je divno veče protiv Benfike, sad se okrećemo prvenstvu, gde želimo da sačuvamo mesto koje vodi u Ligu šampiona. To je moj san, da igramo u najjačem takmičenju. Naravno, idealno bi bilo da pre toga osvojimo i Ligu Evrope. Možemo da pobedimo svakog kad odigramo kao protiv Benfike - istakao je Kostić.

LUKA PONOVO NA NASLOVNOJ STRANI U ŠPANIJI! Jović i Real - pitanje je sata!

Real trlja ruke

Još drastičniji primer od Kostića je Luka Jović, koji je dao gol Benfiki u Lisabonu i ukupno osam u Ligi Evrope ove sezone. On je u Ajntraht došao na pozajmicu iz Benfike i nemački klub je dan uoči revanša aktivirao otkupnu klauzulu od svega šest miliona evra. Dan posle utakmice španski mediji pišu da je transfer Jovića u Real Madrid za 60 miliona evra gotova stvar i da je ostalo samo da predstavnici dva kluba utanače detalje saradnje.

LUKA JOVIĆ

Pozajmljen iz Benfike
Otkupljen za 6.000.000E
Trenutna cena 55.000.000E*
Očekivani transfer 60.000.000E
Golovi/asistencije: 25/7

FILIP KOSTIĆ

Pozajmljen iz Hamburga
Otkupna cena 6.500.000E
Trenutka cena 15.000.000E*
Očekivani transfer 25.000.000E
Golovi/asistencije: 2/7

MIJAT GAĆINOVIĆ

Kupljen od Vojvodine
Plaćen 1.250.000E
Trenutna cena 9.000.000
Očekivani transfer 20.000.000
Golovi/asistencije: 9/12
* trenutne cene su prema podacima sajta "Transfermarkt"

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija