• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2019

11:16

KRSTAJIĆ GLEDAO MEČ AJNTRAHTA I BENFIKE U FRANKFURTU! Evo za koga je selektor navijao, a progovorio je i o Svilaru!

Fudbal

KRSTAJIĆ GLEDAO MEČ AJNTRAHTA I BENFIKE U FRANKFURTU! Evo za koga je selektor navijao, a progovorio je i o Svilaru!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić posmatrao je uživo revanš meč četvrtfinala Lige Evrope između Ajntrahta i Benfike u Frankfurtu

U duelu dve ekipe za koje igraju srpski fudbaleri, Krstajić nije mogao da se odluči za koga će navijati, pa je u prvi plan isturio igru na terenu i pojedinačne učinke igrača.

NEMCIMA OD SRBA 100 MILIONA! Ajntrahtu će se OZBILJNO isplatiti ulaganje u naše reprezentativce!

Ne bi bilo fer da kažem za koga sam navijao, na obe strane imam igrače... Za Srbe. Sedeli smo Pantelić i ja sa svim našim igračima. Videli smo se i pre i posle utakmice. Pozitivni su utisci. Mali Svilar je dobar momak, drago mi je što se Gaćinović vratio posle povrede i igrao je dobro, vidi se samopouzdanje. Kostić gazi po svome i Jović je standardno dobar. Fejsa je bio dobar u defanzivi, ali uzalud kada ekipa nije funkcionisala - rekao je Krstajić.

BENFIKA TRLJA RUKE ZBOG JOVIĆA! Portugalci će se opariti od transfera srpskog napadača

Selektor Srbije je posebno apostrofirao igru Filipa Kostića, koji prošlog meseca nije mogao zbog povrede da zaigra za Srbiju protiv Portugala i Nemačke.

On celu sezonu igra odlično, posebno u Ligi Evrope. Šteta što nije mogao da igra protiv Nemačke i Portugalije jer je zaista u top formi. Pršti od samopouzdanja - rekao je Krstajić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija