• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

20.04.2019

18:34

"NISMO IMALI SREĆE PROŠLI PUT, SADA MORAMO TO DA ISPRAVIMO"! Lalatović nahvalio Miloševića i najavio pobedu Radničkog!

Fudbal

"NISMO IMALI SREĆE PROŠLI PUT, SADA MORAMO TO DA ISPRAVIMO"! Lalatović nahvalio Miloševića i najavio pobedu Radničkog!

Podeli vest

Trener fudbalera Radničkog Nenad Lalatović izjavio je da njegova ekipa želi da pobedi Partizan u drugom kolu plej-ofa Superlige i napravi veliki korak ka osvajanju drugog mesta

On je istakao da je sad potrebno zaboraviti duel u Kupu pre tri dana u Humskoj, koji su crno-beli dobili 1:0.

"GROBARI" ŽESTOKO PROZIVALI NIŠLIJE! "Radnički je Zvezdin sluga"

- O tome ćemo razmišljati za nešto manje od mesec dana kada je na programu revanš, mada sam mišljenja da nismo imali sreće i da smo izgubili iz jednog šuta, ali i dalje imamo lepu šansu da se plasiramo u finale. Nas u nedelju čeka jedna lepa utakmica, protiv rivala koji igra sve bolje i protiv koga želimo pozitivan rezultat kako bi se približili osvajanju drugog mesta, koje smo i zaslužili po svemu što smo prikazali ove sezone - rekao je Lalatović na konferenciji za medije.


Prema njegovim rečima, ekipe se odlično poznaju, često su igrali jedni protiv drugih, tako da nekih iznenađenja neće biti.

JAKA PORUKA! Šćekić pred Radnički: Najbolji smo kada je najvažnije!

- Mi ćemo pokušati da se na našem terenu nametnemo, da pokažemo da dva vezana poraza nisu ostavila traga na nas i ako nam se ukaže prilika probaćemo da pobedimo. Partizan ima sjajne igrače, moj kolega Savo Milošević radi dobar posao i mnogo je unapredio igru svog tima. Mi ih respektujemo, ali znamo naše mogućnosti i nadamo se najboljem. Jesenas smo ih ispustili u Nišu iako smo vodili sa 2:0 i sada želimo da to ispravimo - poručio je Lalatović.

Utakmica između Radničkog i Partizana igra se sutra od 18.30 na "Čairu".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija