• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

22.04.2019

07:11

NAŠI REPREZENTATIVCI OBELEŽILI PRETHODNI VIKEND! Srbi pogađali, ali i crveneli!

Fudbal

NAŠI REPREZENTATIVCI OBELEŽILI PRETHODNI VIKEND! Srbi pogađali, ali i crveneli!

Podeli vest

Srpski fudbalski reprezentativci obeležili su prethodni vikend u najjačim evropskim ligama! Napadač Aleksandar Mitrović (24) dao je jedini gol za pobedu Fulama na gostovanju Bornmutu (1:0) u subotu, a Nikola Milenković (21) istog dana bio je strelac za Fiorentinu u porazu od Juventusa (2:1)

Lakat, pa poraz

Utisak su pokvarili vezni fudbaler Lacija Sergej Milinković-Savić (24), koji je direktno doprineo porazu Lacija od Kjeva (2:1) pošto je dobio crveni karton zbog udaranja protivničkog igrača nogom u zadnjicu. Štoper Miloš Veljković takođe je isključen zbog udaranja protivnika laktom u meču s Bajernom. Do njegovog izlaska iz igre Verder je imao 0:0 u Minhenu, ali je Bajern s igračem više u finišu prelomio meč u svoju korist.

Mitrovićev povratak u golgetersku formu može da raduje barem srpske navijače, budući da je Fulam već ispao. Menadžer "kolibara" Skot Parker bio je zadovoljan izdanjem srpskog napadača.

- Bila je to dobra utakmica za Mitra, kao i za celu ekipu. Već pre nekoliko nedelja imali smo razočaranje zbog ispadanja, ali da smo igrali neke mečeve kao ovaj protiv Bornmuta, sad bismo verovatno pričali u drugačijem tonu. Kad se desi razočaranje, onda morate da nađete novu motivaciju, a to je da dobijate ostale mečeve - rekao je Parker.

(VIDEO) SERGEJ SE BAŠ NALJUTIO! Srbin KUNG-FU potezom zaradio DIREKTAN CRVENI karton!

Štoper Fiorentine Nikola Milenković umalo je pokvario šampionsku žurku Juventusa. Ipak, "stara dama" uspela je da okrene rezultat na 2:1 i stigne do osme uzastopne titule prvaka Italije, ali je Milenković imao razloga da bude zadovoljan.

- Pokazali smo da možemo da igramo sa svakim. Žalimo što smo propustili prilike, pošto smo mogli do boljeg rezultata. Sada se spremamo za revanš meč polufinala Kupa Italije protiv Atalante. Zajedno s navijačima možemo da pobedimo - poručio je naš as.

S druge strane, jedan od najtraženijih srpskih fudbalera Sergej Milinković-Savić izgubio je živce u porazu Lacija od Kjeva (2:1). Bivši fudbaler Vojvodine u 34. minutu meča šutnuo je u zadnjicu napadača Kjeva Marijuša Stepinskog, nakon čega je dobio direktan crveni karton.

Izvinio se zbog greške

Njemu je na tome žestoko zamerio trener Simone Inzagi, pošto je Srbin napravio glupost pri rezultatu 0:0.
- Sergej je napravio ogromnu, naivnu grešku, koja nas je sve skupo koštala - ljut je bio Inzagi.
Reprezentativac Srbije nedugo potom izvinio se putem Instagrama.
- Više mi se ovo neće ponoviti. Želim ovo što pre da zaboravim - poručio je Milinković-Savić.
 

Srpski Ajntraht juri Ligu šampiona


Ajntraht iz Frankfurta, za koji igraju Srbi Luka Jović, Filip Kostić i Mijat Gaćinović, večeras (20.30) može da napravi veliki korak ka Ligi šampiona. Četvrtoplasirani Ajntraht gostuje Volfsburgu u 30. kolu Bundeslige i ako pobedi imaće četiri boda više od petoplasiranog Menhengladbaha. Mesto koje trenutno zauzima Ajntraht poslednje je koje vodi u Ligu šampiona, a tim koji predvode srpski fudbaleri ima priliku do kraja sezone da se bori za trofej u Ligi Evrope, gde u polufinalu igraju protiv Čelsija.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!

EU se osramotila kao nikada do sada! Parlamentarna skupština Saveta Evrope (SE), usvojila je preporuku za prijem lažne države Kosovo u SE. Za je glasalo 131 od 171 prisutnog člana PS SE, 29 protiv, 11 uzdržano. EU je pogazila sve norme koje se tiču ljudskih prava, prvi put u istoriji Saveta Evrope, primajući entitet koji nije država, u kome se decenijama gaze sva ljudska prava 100.000 Srba.

16.04.2024

21:40

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija