• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.04.2019

08:42

(VIDEO) MATIĆ NE BEŽI OD ODGOVORNOSTI! "Glavni krivac za poraz sam isključivo ja"!

Fudbal

(VIDEO) MATIĆ NE BEŽI OD ODGOVORNOSTI! "Glavni krivac za poraz sam isključivo ja"!

Podeli vest

Fudbaleri Mančester junajteda propisno su se izblamirali u 35. kolu Premijer lige na "Gudison parku" protiv Evertona (0:4), a naš reprezentativac Nemanja Matić odigrao je možda i najlošiju partiju ove sezone

Srbin je nakon utakmice bio samokritičan te je priznao da je on jedini krivac za pozar svog tima. Nakon kratke pauze zbog povrede ponovo je bio u pogonu, ali je potpuno podbacio, kao i čitava ekipa.

OŠTRE REČI! Legenda Liverpula bez milosti: Matić izgleda kao da vuče karavan!

- Nije bilo dobro, drago mi je što sam se posle 3-4 utakmice vratio, ali mislim da sam ovaj put mogao dosta toga više da uradim, mislim da sam ja odgovoran za poraz jer ako ne dobijete bitku na sredini terena, teško je igrati bolje. Trudiću se da podižem formu, možda je uticala pauza od mesec dana. Glavni i odgovorni za poraz sam ja - rekao je Matić za "Sportklub".

Naredni meč Junajted igra protiv gradskog rivala Mančester sitija. To će biti idealna prilika Matiću i drugarima da se na pravi način "operu" posle ubedljivog poraza.

JAKE REČI! Solskjer: Samo navijači mogu da nose ovaj grb uzdignute glave!

- Ako naš odnos bude drugačiji, treba da se nadamo, ove godine smo dobijali puno derbija. Oni su u formi, bore  za titulu, mnogo bodova su ispred. U prednosti su, ali igramo na našem terenu.Možemo i do Lige šampiona, ali ponavaljam, pristup mora biti drugačiji. Imamo 4 meča, ako dobijemo 3 od 4, možemo se tu naći, ali zavisimo i od drugih - zaključio je vezista.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija