• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.04.2019

21:28

(VIDEO) ATALANTA NE ODUSTAJE OD LIGE ŠAMPIONA! Pao Napoli posle preokreta!

Fudbal

(VIDEO) ATALANTA NE ODUSTAJE OD LIGE ŠAMPIONA! Pao Napoli posle preokreta!

Podeli vest

Fudbaleri Atalante pobedili su na gostujućem terenu Napoli sa 2:1, u utakmici 33. kola italijanskog prvenstva

Napoli je poveo u 28. minutu golom Drisa Mertensa, a izjednačio je Duvan Sapata u 69. minutu. Pobedu Atalanti doneo je Mario Pašalić golom u 80. minutu.

Klub iz Bergama nastavio je niz utakmica bez poraza i peti je na tabeli sa 56 bodova, koliko ima i Milan na četvrtom mestu koje vodi u Ligu šampiona.

Napoli je pretrpeo šesti poraz i drugi je na tabeli sa 67 bodova, 20 manje od šampiona Juventusa. Treći je Inter sa 61 bodom.

 

Standings provided by Sofascore LiveScore



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija