• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2019

09:11

PLEJ BUDUĆNOSTI OPLEO PO "DELIJAMA": Bacali su na nas stolice, pića, pljuvali su nas, naši navijači u Podgorici nisu divljali!

Fudbal

PLEJ BUDUĆNOSTI OPLEO PO "DELIJAMA": Bacali su na nas stolice, pića, pljuvali su nas, naši navijači u Podgorici nisu divljali!

Podeli vest

Plejmejker Budućnosti Noris Kol bio je besan posle finalne utakmice ABA lige i ubedljivog poraza Podgoričana

Kol tvrdio da su košarkaši Budućnosti naterani da se vrate na parket, koji su napustili tokom zagrevanja, pa je utakmica počela sat vremena kasnije.

Ova utakmica nije trebalo da se igra. Ali, pretili su nam da će nam oduzeti titulu, ako se ne pojavimo na terenu - kazao je Kol, prenosi Vijesti.me.

(VIDEO/FOTO) SILOVANJE, SILOVANJE... Varda brutalno dotukao Budućnost! Džile je za Repešu Murinjo!

CRNOGORSKI MEDIJI POSLE DEBAKLA BUDUĆNOSTI: Čelnici ABA naterali košarkaše da igraju u PAKLU, preživeli su linč...

Plej Budućnosti potom je pleo po ABA ligi zbog atmosfere u Pioniru.

- Ovo je bio najneprihvatljiviji i najneprofesionalniji ambijent! ABA liga bi trebalo da se srami zbog svega što se dogodilo. Bacali su na nas stolice, pića, pljuvali su nas, koristili pirotehniku i razne druge predmete su bacali na teren. Njihovi navijači su nas napali i prekinuli tokom zagrevanja i doveli do te mere da smo morali da odemo sa terena. Bilo je potpuno nebezbedno i neprihvatljivo - rekao je Kol za portal Eurohoops.

Potom je opleo po navijačima Zvezde.

- U Podgorici naši navijači nisu uleteli na teren i prekidali igrače u zagrevanju. Nisu dirnuli nijednog košarkaša. Nisu bacali stolice ili čaše sa sokovima na teren. I na kraju, ABA liga je reagovala, a to nije učinila u Beogradu. Naši navijači u Podgorici nisu divljali na terenu za igru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 4 godine

JEL OVO IZJAVA STRUČNJAKA KOJI JE ZAPOČEO CELO SRANJE, KOJI JE GAĐAO LOPTOM KAMERMANA I NAPAO DEČAKA ŠTO SKUPLJA LOPTE? TO JE BIO OKIDAČ I BOLJE NEKA ĆUTI.

Milovan 2

pre 4 godine

U Podgorici navijači nisu bacali sokove i stolice u teren nego su bacali metalne šipke na igrače Crvene Zvezde. Zaboravili su da je sin ministra policije ušao u teren pretio i pljuvao igrače Zvezde da je policija nije ni pokušala da to spreči šta više učestvovala u brutalnom premlćivanju zvezdinih navijača bez ikakvog povoda. Da je Zvezdina delegacija postupila kao oni u Beogradu nebi bila odigrana ni jedna utakmica protiv Budućnosti jer na svakoj od njih nisu postojali ni najminimalniji bezbednosni uslovi za njeno odigravanje. Čitam da Budućnost ne želi više da igra ABA ligu. Hvala im to bi doprinelo regularnosti Aba lige. Nebi više bilo sudijskih režiranja utakmica bez ikakvog srama i stida a da niko iz rukovdstva lige na to ne reaguje. Dosta ste tukli i ponižavali svoje rivale i njihove navijače sudija i vaše policije u hali Morača. Sve vam je bilo dozvoljeno uz pomoć sudija i rukovodstva lige. Kada neko gađa loptom kamermana koji je snimao zagrevanje igrača Budućnosti kao što je učinio Kol igrač Budućnosti, šta se u tako napetoj atmosveri moglo očekivati. Jedini razlog zašto igrač Budućnosti gađa kamermana je taj da izazove prekid utakmice da bi postavljali uslove kako bi se utakmica mogla odigrati. Posle toga bi preko svojih veza pokušali da izdejstvuju da se utakmica igra pred praznim tribinama da bi sudije mogle lakše da poguraju Budućnost do titule ABA lige. Gospodo milogorci računica vam je ipak bila pogrešna. Podgoričani su u Beograd došli sa ciljem da izazovu incidente na terenu a ne da igraju košarku, što im se obilo o glavu. Doživeli su totalni fijasko i sportsko poniženje.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59