• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2019

17:06

POLICIJA ZBOG MITRA "ČEŠLJA" ANDERLEHT, a evo šta im je poručio menadžer Pini Zahavi!

Fudbal

POLICIJA ZBOG MITRA "ČEŠLJA" ANDERLEHT, a evo šta im je poručio menadžer Pini Zahavi!

Podeli vest

Transfer Aleksandra Mitrovića iz Anderlehta u Njukasl pod lupom je belgijske policije, ali da nema razloga za brigu poručio je njegov menadžer Pini Zahavi

Anderleht je poručio da nema ništa sporno u transferu a to su istakli i agenti srpskog napadača Zahavi i Ramadani koji su pod lupom i koji bi kako su preneli belgijaksi mediji "trebalo da odgovore na neka pitanja".

Pominje se pranje novca u transferu od 15 miliona funti Mitrovica, odnosno kompletan paket koji je ukljucivao i Afrikanca Mbembu, medutim, danas je reagovao Pini Zahavi.

- Mogu sve da pretraže i istraže, sve je crno na belo na papirima, i sve je odradeno prema zakonu, i kod Mitrovića i kod drugih tranfera - oglasio se Izraelac.

POLICIJA UPALA U ANDERLEHT! Mitrov transfer pod lupom!

Radi se o tome da Mitrović navodno nije želeo u Njukasl, a onda se pojavio Zahavi kao "posrednik" u transferu, pa je uz našeg igrača i Mbemba, reprezentativac Konga, otišao na sever Engleske. Za to je El Zahavi dobio proviziju, a policija sumnja da je deo od obeštećenja takode završio u njegovim rukama, piše list "Voetbalkrant".

Isti izvor navodi dodaje da je Anderleht uzeo 27 miliona od ova dva transfera, a da je tri miliona otišlo posrednicima.Inače, Mitrović i Mbembe nisu više u Njukaslu, Srbina je otkupio Fulam, a štoper Mbemba se preselio u Porto.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija