• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2019

16:31

CRNOGORCI NADRLJALI ZBOG ENGLEZA! Protiv reprezentacije LAŽNE DRŽAVE pred praznim tribinama

Fudbal

CRNOGORCI NADRLJALI ZBOG ENGLEZA! Protiv reprezentacije LAŽNE DRŽAVE pred praznim tribinama

Podeli vest

Indicedent na utakmici sa Engleskom skupo je koštao reprezentaciju Crne Gore

Narednu utakmicu u Podgorici u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, igraće bez publike. Disciplinci UEFA kaznili su Crnogorce zbog rasizma na utakmici sa Engleskom.

Englezi su se žalili, danima kukali, a UEFA je zaključila da je bilo pogrdnih povika na račun tamnoputih engleskih fudbalera zaista bilo na stadionu pod Goricom. S obzirom na to da nije bilo ranije ovakvih ispada u Podgorici, određena je kazna da se igra meč bez publike.

OSTRVLJANI OSULI PALJBU PO NAŠIM KOMŠIJAMA! Englezi Crnogorce optužuju za rasizam, da su oponašali majmunske krike!

BILO JE ODVRATNO! Britanska premijerka Tereza Mej traži oštre kazne protiv Crne Gore

Taj duel će biti 7. juna na utakmici protiv lažne države Kosovo. Moraće da plate i 20.000 evra zbog korišćenja pirotehnike i zakrčenih prolaza na tribinama na utakmici sa Engleskom.

Zbog rasističkih ispada minornog broja nepromišljenih navijača naša nacionalna selekcija odigraće sledeću utakmicu kvalifikacija pred praznim tribinama Gradskog stadiona u Podgorici -  navodi se u saopštenju FSCG.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija