• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.04.2019

17:11

(VIDEO) KADA JE TEŠKO - AGUERO! Siti se namučio, ali ga još dve pobede dele od titule!

Fudbal

(VIDEO) KADA JE TEŠKO - AGUERO! Siti se namučio, ali ga još dve pobede dele od titule!

Podeli vest

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su Barnli u 36. kolu Premijer lige sa 1:0 i tako ponovo došli na prvo mesto na tabeli. "Građane" još dve pobede dele od odbane šampionskog pehara

Drhtali su navijači Mančester sitija više od sat vremena na gostovanju njihovog tima u Barnlija. Titula je visila na tankom koncu, ali je spasitelj ponovo stigao u pravi čas. Čovek koji je već sada ušao u legendu engleskog kluba doneo je veliku radost "građanima".

(VIDEO) LUDILO U ENGLESKOJ! Trener Lidsa naredio svojim igračima da puste protivnika!

Jak otpor pružio je domaćin, koji je prvi mogao do vođstva da je sredinom prvog dela igre u odličnoj poziciji Kris Vud primio loptu kako je trebalo, ali mu je ona pobegla. Zna se da protiv šampiona teško možete očekivati mnogo prilika, a Barnli je svoju propustio.

Pogodak za Siti stigao je u 63. minutu kada je Serhio Aguero odlično matirao golmana Toma Hitona i vratio goste na prvu poziciju Premijer lige. Sada ih još samo dve pobede (protiv Lestera kod kuće i Brajtona u gostima) dele od šampionskog slavlja.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija