• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.04.2019

22:11

(FOTO) DA LI SU MILIMETRI ODLUČILI ŠAMPIONA ENGLESKE? Liverpul će zauvek pamtiti gol tehnologiju nakon ove sezone!

Fudbal

(FOTO) DA LI SU MILIMETRI ODLUČILI ŠAMPIONA ENGLESKE? Liverpul će zauvek pamtiti gol tehnologiju nakon ove sezone!

Podeli vest

Fudbaleri Liverpula i Mančester sitija nastavljaju da vode trku za šampionskom titulom Premijer lige. Dva kola pre kraja "građani" imaju bod više od glavnog konkurenta, a odluku o novom (starom) prvaku možda je donela gol tehnologija

Verovali ili ne, ali upravo bi kompjuter mogao da bude "čovek odluke" u jednoj od boljih šampionskih trka u poslednjoj deceniji Premijer lige.

(VIDEO) KADA JE TEŠKO - AGUERO! Siti se namučio, ali ga još dve pobede dele od titule!

Naime, Liverpulu je upravo protiv Mančester sitija na njihovom poslednjem okršaju poništen gol je lopta nije prešla liniju za svega nekoliko milimetara, ali se to nije desilo na meču 36. kola protiv Barnlija kada je šut Serhia Aguera bio unutar gola.

Nije bilo velike razlike, sve je regularno, ali da vam je neko rekao da će se možda na baš ovakav način rešiti pitanje šampiona Engleske, teško da biste poverovali u to.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

29.51mm could be the decisive margin ?

Објава коју дели ODDSbible (@oddsbible) дана 28. Апр 2019. у 7:59 PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija