• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2019

17:50

(VIDEO/FOTO) REMEK DELO PAVKOVA, ZVEZDA IZREŠETALA Vojvodinu na "Karađorđu" i juriša ka tituli!

Fudbal

(VIDEO/FOTO) REMEK DELO PAVKOVA, ZVEZDA IZREŠETALA Vojvodinu na "Karađorđu" i juriša ka tituli!

Podeli vest

U derbiju 34. kola Superlige Srbije Crvena zvezda deklasirala je sa 5:0 na "Karađorđu" ekipu Vojvodine

Crveno-bele su dodatno odbrani titule približili golčinom Milan Pavkov, potom Aleksa Vukanović, El Fardu Ben i mladi Dejan Joveljić, koji je bio dvostruki strelac. Posle ovog kola Zvezda ima 51 bod, dok prvi pratilac Radnički iz Niša ima 45.

Zvezda je tokom prvih 45 minuta igre najavila ubeljivu pobedu, tačnije, za tri minuta je lider Superlige završio posao na Karađorđu. Ali, to mu nije bilo dovoljno, pa je u nastavku dotukao nemoćnog rivala.

Uspavanku u Novom Sadu prekinuo je u 22. minutu golčinom Milan Pavkov. Dobio je loptu od Čaušića, primio je na grudi, a onda projektil poslao pod prečku Emila Rockova. Evrogol postigao je Zvezdin gorostas!

Samo dva minuta kasnije Aleksa Vukanović pogodio je za 2:0. Stojković je prošao po desnoj strani uposlio Vukanovića, a njemu nije bilo teško da matira Rockova za 2:0. 

Voša je početkom drugih 45 minuta u dva navrata zapretila preko Matića i Zukića, ali je Borjan sačuvao mrežu. Pitanje pobednika definitivno je rešio El Fardu Ben, samo pet minuta pošto je ušao u igru sa klupe. U 65. minutu posle sjajnog pasa Marka Marina pogodio je za 3:0. Ali, ni tada crveno-beli nisu stali, upisao se još jedan igrač koji je ušao sa klupe, Dejan Joveljić i to u dva navrata. Prvo u 78, a potom je u 91. minutu sa bele tačke postavio konačnih 5:0.

Zvezda u narednom kolu dočekuje Mladost iz Lučana, a Radnički u Niši ekipu Vojvodine.

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

 

VOJVODINA - CRVENA ZVEZDA 0:5 (0:2)


Strelci: Pavkov u 22, Vukanović u 25, Ben u 65, Joveljić u 78, 91. minut.

Stadion: "Karađorđe". Sudija: Miloš Milanović.

VOJVODINA: Rockov, Graovac, Veselinović, Saničanin, Devetak, Mitošević, Đurić (od 46. Đuričin), Milojević, Zukić, Nešković (od 74. Srećković), Matić.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Stojković, Milunović, Babić, Rodić (od 79. Gobeljić), Čaušić, Jovančić, Vukanović (od 60. Ben), Marin, Ivanić, Pavkov (od 72. Joveljić).

TOK MEČA

Drugo poluvreme

91. minut - GOL! Zvezda vodi 5:0, Dejan Joveljić je bio precizan sa penala i postigao je sedmi gol ove sezone.

90. minut - Penal za Zvezdu, Veselinović je srušio Jovančića u svom petercu.

87. minut - Primio je Ivanić loptu u petercu Voše, ali na kraju samo korner za crveno-bele.

78. minut - GOL! Zvezda vodi 4:0, upisao se i Joveljić. Šutirao je Goran Čaušić sa ivice šesnaesterca, a Joveljić skrenuo loptu iza leđa Emila Rockova.

74. minut - Još jedna izmena, ovog puta u timu Novosađana. Srećković je na terenu umesto Neškovića.

72. minut - Još jedna promena u ekipi Zvezde. Joveljić menja Pavkova.

65. minut - GOL! Ben je završio posao, Zvezda vodi 3:0! Sjajno je Marin video Bena, koji je pre 5 minuta ušao u igru, pobegao je čuvarima, primio loptu i smestio je iz ne baš lake pozicije iza leđa golmanu Rockovu za  nedostižnih 3:0.

60. minut - Izmena u timu Zvezde. Izašao je iz igre Vukanović, a na terenu je Ben.

55. minut -  Prva prilika za Zvezdu u nastavku. Dušan Jovančić je pokušao sa oko 18 metara, ali neprecizno preko gola.

51. minut - Još jedna dobra šansa za domaćina. Matić je poslao sjajnu loptu za Zukića, ali je ovaj šutirao pored gola. 

50. minut - Velika šansa za Vojvodinu. Milunović je promašio loptu na nekoliko metara od svog gola, ali na njegovu sreću ni Matić nije bio najpribraniji, pa je Borjan sačuvao gol. 

46. minut - U ekipi Vojvodine Đuričin je zamenio Đurića.

Foto: Starsportphoto

 

Foto: Starsportphoto

 

Kraj prvog poluvremena

42. minut - Žestok sudar Matića i Babića. Jedan i drugi ostali su da leže na zemlji, ali na sreću niko nije ozbiljnije povređen. Igrač Zvezde kasnio je sa startom i dobio žuti karton. 

36. minut - Posle drugog gola Zvezde navijači Vojvodine su zagrmeli: Uprava napolje!

31. minut - Dobar skok Rodića u petercu Vojvodine, ali lopta nije išla u gol. Ostaje 2:0 za Beograđane.

25. minut - GOL! Zvezda vodi 2:0, Aleksa Vukanović je duplirao prednost gostiju. Stojković je prošao po desnoj strani, uposlio Vukanovića , koji je matirao Rockova za 2:0.

22. minut - GOL! Vodi Zvezda 1:0 golčinom Milana Pavkova. Posle dodavanja  Čaušića, napadač Zvezde je primio loptu na grudi, a onda levom nogom iz okreta zakucao loptu pod prečku. Emil Rockov je samo ulepšao majstoriju Zvezdinig golgetera!

18. minut - Opasno je sada bilo ispred Zvezdinog gola. Loša reakcija Stojkovića, preletela ga je lopta, ali je još gore reagovao Zukić, pa je Borjan imao vremena da se nađe, dođe do lopte i otkloni opasnost.

15. minut - Slobodan udarac za Zvezdu, izveo ga je Marin, potom je Babić pokušao da uposli saigrače, ali bez posla je bio golman Rockov.

13. minut - Opet je Matić bio u solidnoj poziciji da pripreti Borjanu. Završio je na zemlji nakon duela sa Milunovićem, tražio penal, ali je sudija Miloš Milanović samo pokazao da se igra dalje.

Foto: Starsportphoto

 

10. minut - Matić je uspeo da se izbori za poziciju, šutirao sa oko 15-ak metara, ali samo pored gola Milana Borjana.

7. minut- Pokušaj Babića posle kornera, ali sudija je zaustavio akciju zbog prekršaja.

3. minut - Prvi korner za Crvenu zvezdu izborio je Ivanić. Izveo ga je Marin, ali dobra reakcija odbrane Vojvodine. Ništa od ove prilike za goste.

Foto: Starsportphoto

 

1. minut - Počela je utakmica na "Karađorđu".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija