• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2019

19:10

ODMAH SE SETIO KASILJASA! Mesi nakon utakmice protiv Liverpula uputio poruku golmanu Porta!

Fudbal

ODMAH SE SETIO KASILJASA! Mesi nakon utakmice protiv Liverpula uputio poruku golmanu Porta!

Podeli vest

etostruki najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi izjavio je, posle sinoćnje spektakularne pobede Barselone protiv Liverpula od 3:0, da još nije gotovo i da Katalonce očekuje težak revanš polufinala Lige šampiona na "Enfildu"

Mesi je praktično sam rešio pitanje pobednika, ali poziva na oprez pred revanš meč u Engleskoj.

(FOTO) "MESI, LOPOVE"! Englezi optužuju Mesija da je pomerio loptu za pet metara pre slobodnog udarca!

- Srećan sam zbog rezultata, ali još nas čeka teško gostovanje na Enfildu. Liverpul je odličan tim, pokazao je to i na ovoj utakmici i sigurno će nas jako napasti - rekao je Argentinac, kome je drugi gol na meču, iz slobodnog udarca, bio jubilarni 600. u karijeri.


On je dodao da dolazi najvažniji deo sezone i kritikovao deo navijača koji su zvižducima nastavili "mali rat" s trenerom Felipeom Kutinjom.

MESI IPAK NEĆE SPAVATI MIRNO: Bolje bi bilo da je 4:0, ali i 3:0 je dobar rezultat!

- To nije bilo lepo, u ovom delu sezone moramo svi da budemo ujedinjeni - rekao je Mesi.

Konačno, Mesi je iskoristio priliku da pošalje podršku nekadašnjem velikom rivalu iz Reala, golmanu Ikeru Kasiljasu, koji je juče na treningu Porta doživeo infarkt.

- Želim da pošaljem zagrljaj i podršku Ikeru, uz želju da se vrlo brzo oporavi - poručio je Mesi.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija