• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2019

18:10

LEGENDA OKAČILA KOPAČKE O KLIN! Ćavi završio karijeru!

Fudbal

LEGENDA OKAČILA KOPAČKE O KLIN! Ćavi završio karijeru!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Barselone i živa legenda ovog katalonskog kluba Ćavi Ernandez odlučio je ovog četvrta da zvanično okonča bogatu igračku karijeru

Član čuvene Barselonine generacije koja je pokorila Evropu i član poznatog tria Mesi - Ćavi - Inijeste odlučio se na logičan potez nakon dve sjajne sezonu u Kataru.

(FOTO) "MESI, LOPOVE"! Englezi optužuju Mesija da je pomerio loptu za pet metara pre slobodnog udarca!

Ćavi ima 39 godina, legenda je i Barselone za koju je odigrao 767 zvaničnih utakmica i postigao je 85 golova. Za Al Sad je odigrao 112 mečeva i postigao je 25 golova.


Ovaj fudbaler je čak šest puta biran u idealni tim FIFPro, sa Barsom se naosvajao trofeja (8 prvanstava, 3 kupa, 4 LŠ...) kao i sa reprezentacijom Španije sa kojom je osvojio dva EP i jedno SP.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija