• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2019

11:32

U VELIKOM STRAHU! Navijaču kojeg je udario Nejmar život POSTAO PAKAO!

Fudbal

U VELIKOM STRAHU! Navijaču kojeg je udario Nejmar život POSTAO PAKAO!

Podeli vest

Dobio je udarac od Nejmara, ali to nije ono najgore... Posle finala Kupa Francuske, čovek kojeg je napao slavni Brazilac živi u velikom strahu

Njegovo ime je Nelson i više ne može da izađe sam iz kuće. Konstantno dobija pretnje od kojih ne može da se vrati normalnom životu.

Ovaj navijač je dobacivao fudbalerima Pari Sen Žermena dok su izlazili da prime medalje za drugo mesto. Nejmar ga je udario, a sada se Nelson oglasio i pismom.

(VIDEO) POTPUNO JE POLUDEO! Nejmar posle izgubljenog Kupa UDARIO NAVIJAČA!

Da odgovorim svima koji tvrde da ovom pričom želim da dođem do novca. Ni novčića nisam tražio. Da sam to hteo mogao sam to da uradim. Ljudi su na društvenim mrežama počeli da šire moju adresu, to ide predaleko. Volim život, volim izlaske, a nisam izašao iz kuće sedam dana. Izađem, ali ne sam. Prete mi konstantno - napisao je o

Nelson je nastavio u istom ritmu.

- Naravno da žalim zbog izgovorenog, li to nisu bile provokacije. Navijači se zabavljaju, tako dolazi do tih stvari. Samo želim da se izvinim. Zamislite da sam ja udario njega? Šta bi se meni dogodilo? Želim da hodam ulicom bez straha - zaključio je Francuz.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija