• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2019

22:43

(VIDEO) LACIO "PUKAO" U RIMU, sjajna Atalanta juri ka Ligi šampiona, Napoli do pobede u 98. minutu

Fudbal

(VIDEO) LACIO "PUKAO" U RIMU, sjajna Atalanta juri ka Ligi šampiona, Napoli do pobede u 98. minutu

Podeli vest

Atalanta je napravila možda i ključni korak ka plasmanu u Ligu šampiona, pobedila je na Olimpiku Lacio sa 3:1 u 35. kolu Serije A

Ekipa iz Bergama je na četvrtoj poziciji sa 62 boda, ima četiri više od petoplasirane Rome, a samo bod manje od Intera koji je na trećem mestu. S druge strane, Lacio je definitivno ispao iz trke za elitu, na osmom je mestu sa 55 bodova. 

Atalanta je u Rimu slavila posle preokreta. Poveo je Lacio već posle tri minuta igre golom Parola. Ali, Zapata je to poništio u 22. minutu, a potom su gosti u drugom delu utakmice rešili pitanje pobednika. Kastanje je u 58. preokrenuo na 2:1, a Đimšiti je dvadesetak minuta kasnije postavio konačnih 3:1.

Frozinone koji zauzima pretposlednje mesto na tabeli Serije A vodio je 2:0 na gostovanju Sasuolu posle prvih 45 minuta utakmice. Ali, domaćin je sa dva gola za 10 minuta izbegao poraz - 2:2.

Goleada je viđena na utakmici između Parme i Sampdorije koja je okončana sa 3:3. Povela je Parma, pa su gosti sa dva brza pogotka u finišu prvog dela preokrenuli na 2:1, a potom je Kvaljarela drugom golom povećao prednost na 3:1. Ali, Parma je sa dva gola za pet minuta izbegla poraz. 

U poslednjem meču kola fudbaleri Napolija slavili su protiv Kaljarija sa 2:1 zahvaljujući golu Lorenca Insinjea u 98. minutu sa penala. Prethodno je iskusni Leonardo Pavoleti u 63. minutu doveo ekipu sa Sardinije u vođstvo, a Dris Mertens je doneo Napolitance do izjednačenja u 85.

Prethodno je Roma remizirala u Đenovi odigravši 1:1 protiv istoimenog tima.

SERIJA A

35. kolo

Nedelja


Empoli - Fiorentina 1:0 (0:0)
(Farias 54)

Lacio - Atalanta 1:3 (1:1)
(Parolo 3 - Zapata 22, Kastanje 58, Dimsiti 76)

Parma - Sampdorija 3:3 (1:2)
(Alveš 2, Kučka 67pen, Bastoni 72 - Kvaljarela 28pen,61,  Defrel 38)

Sasuolo - Frozinone 2:2 (0:2)
(Ferari 76 - Samarko 8, Paganini 36)

Ðenova - Roma 1:1 (0:0)
(Romero 90+1 - El Šaravi 82)

Napoli - Kaljari 2:1
(Mertens 85, Insinje 90+8 - Pavoleti 63)

Petak

Juventus - Torino 1:1 (0:1)
(Ronaldo 84 - Lukić 18)

Subota

Kjevo - Spal 0:4 (0:1)
(Felipe 8, 55, Flokari 47, Kurtić 81)

Udineze - Inter 0:0

Ponedeljak

Milan - Bolonja 20.30

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija