• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2019

17:35

KASILJASA MENJA SRPSKI GOLMAN? Porto prati Rajkovića, hoće ga i Španci i Francuzi!

Fudbal

KASILJASA MENJA SRPSKI GOLMAN? Porto prati Rajkovića, hoće ga i Španci i Francuzi!

Podeli vest

Predrag Rajković, golman Makabija iz Tel Aviva, karijeru bi mogao da nastavi u Sevilji, a spekuliše se da bi mogao da nasledi Ikera Kasiljasa

Kako pišu španski mediji klub sa "Sančez Pishuana" detaljno prai srpskog čuvara mreža. Navodi se da je ove sezone primio sam 12 golova i da je 14 puta sačuvao mrežu.

Ugovor sa Makabijem mu ističe 2020. godine,  platio ga je 3 miliona evra 2013. i to je novac za koji bi ga pustio da ode. Rajkovićev ugovor limitira Izraelce u potraživanju većeg novca, što sigurno odgovara Špancima.

SEVILJA JE UKLETA! U Španski klub nesreće stižu jedna za drugom!

Međutim, nije samo Sevilja zainteresovana za Rajkovića. Estadio piše da bivšeg čuvara mreže Crvene zvezde prate Hetafe i Espanjol, a navodno je interesantan i francuskim klubovima Monaku, Lilu i Nici, dok se pominje i  Porto koji će nažalost zbog situacije sa Ikerom Kasiljasom, koji je imao srčani udar,  morati da potraži novog čuvara mreže.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija