• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2019

11:12

SRBIN NEĆE U TORINO! Juventus odustao od Milenkovića!

Fudbal

SRBIN NEĆE U TORINO! Juventus odustao od Milenkovića!

Podeli vest

Šampion Italije Juventus odustao je od transfera srpskog fudbalskog reprezentativca iz Fjorentine Nikole Milenkovića, prenosi Kalčomerkato

Kako se navodi, sportski direktor "stare dame" Fabio Paratići razočaran je poslednjim nastupima bivšeg fudbalera Partizana i doveo u sumnju da li je Srbin pojačanje za torinskog velikana.

Prethodno, Juventus je već dogovorio transfer 20-godišnjeg defanzivca Ðenove Kristijana Romera.

SAPLEO VELIKOG FAVORITA! Kako je Srbin pogurao Bajern ka tituli!

Fjorentina potražuje čak 50 miliona za Milenkovića posle interesovanja još Mančester Junajteda, Atletiko Madrida i Totenhema.

Milenković je leta 2017. godine stigao u Firencu iz Partizana za 5,1 milion evra i oduševio igrama na poziciji desnog beka, uprkos tome što je stigao kao štoper.

On je standardan član startne postave reprezentacije Srbije, za koju je sakupio već 12 nastupa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija