• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2019

13:48

(VIDEO) LOMILI, VREĐALI I PALILI! Ovako su huligani napali kuću Ivice Ilieva!

Fudbal

(VIDEO) LOMILI, VREĐALI I PALILI! Ovako su huligani napali kuću Ivice Ilieva!

Podeli vest

Grupa huligana tokom noći je razbila saksije sa cvećem i crepove na kući bivšeg fudbalera i nekadašnjeg sportskog direktora FK Partizan Ivice Ilieva u Skojevskom naselju, u Rakovici, a sada se pojavio i snimak

U trenutku napada Iliev je bio u kući sa suprugom i troje dece, na sreću niko nije povređen. Pet huligana je posle 10 minuta uhapšeno, a na kući je osvanuo i uvredljiv grafit.

 

 

Na snimku se jasno vidi kako lome crep, ali i kako su zapalili plastičnu gajbicu i bacili je u dvorište.

Foto: Informer

 

(FOTO) HULIGANI NAPALI KUĆU IVICE ILIEVA! Razbijali sve što su stigli, petorica uhapšena!

Protiv huligana podnete su prekršajne prijave za narušavanje javnog reda i mira. A sam Iliev je istakao da će saopštenje izdati u toku dana. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ups

pre 4 godine

Kad nema policije .. kad nema predsednika drzave .. kad nema drzave .. tako je to ..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija