• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2019

09:53

(VIDEO) OD OVOGA MOŽE DA SE RIKNE! Hodl prošle godine imao SRČANI UDAR, sad jedva PREŽIVEO gol Moure!

Fudbal

(VIDEO) OD OVOGA MOŽE DA SE RIKNE! Hodl prošle godine imao SRČANI UDAR, sad jedva PREŽIVEO gol Moure!

Podeli vest

Rio Ferdinand je pobedu Totenhema protiv Ajaksa (3:2) pratio sa Glenom Hodlom, koji ne bi trebalo da se previše uzbuđuje nakon problema sa srcem koje je imao prošle godine i jedva ostao živ

Podsećanja radi, Glen Hodl je prošle godine je usred emisije imao srčani napad, hitno je operisan i oporavio se, pa na BT Sportu s Rijom radi kao analitičar.

Glen, jesi živ?- upitao ga je voditelj Gari Lineker posle gola Moure u 95. minutu utakmice. 

- Jesam, dobro sam - utvratio je Hodl dok mu je Rio u šali proveravao puls.

- Drago mi je što sam ovo mogao da vidim. Navijam za Totenhem od osme godine. Ponosan sam na momke, posebno na Mouru - poručio je Hodl.

(FOTO) OČAJNI TADIĆ PLAKAO, FUDBALER TOTENHEMA GA UZALUD TEŠIO! Srbin razočaran i ljut: Nismo ovo zaslužili!

 

Nekadašnji štoper "đavola" se pobedi Totenhema protiv Ajaksa golom u 95. minutu utakmice (3:2) i plasmanu u Ligu šampiona radovao kao da se radi o Mančester junajtedu, 

Kada je Lukas Moutra postigao treći pogodak, u poslednjim sekundama susreta, Ferdinand je skočio, počeo da vrišti i zgrabio svog kolegu za sako. I sam iznenađen svojom reakcijom, samo je kratko prokomentarisao:

Ako voliš fudbal, razumećeš ovu emociju!

(VIDEO) LUDNICA, TRESLA SE SVLAČIONICA! Burno slavlje igrača Totenhema posle plasmana u finale LŠ!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija