• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2019

01:50

(VIDEO) "PLAVCI", JEL VAM SADA KRIVO? Napadali su ga, terali iz kluba, a on je samo želeo da bude HEROJ!

Fudbal

(VIDEO) "PLAVCI", JEL VAM SADA KRIVO? Napadali su ga, terali iz kluba, a on je samo želeo da bude HEROJ!

Podeli vest

Ekipa Čelsija pronašla je spas sezone, a on se zove Liga Evrope. Nakon što su ostali kratkih rukava za Liga kup, odnosno trofej Premijer lige, "plavci" će imati priliku da po drugi put od kako ovo takmičenje nosi novi naziv podignu pehar. Ipak, da nije bilo jednog momka, verovatno bi se druga pesma pevala

Naravno, radi se o golmanu Čelsija Kepi Arizabalagi koji je postao heroj londonskog tima. Bravure španskog čuvara mreže čuvale su nadu Englezima, a onda baš kad je trebalo, u penal seriji, zasijao je punim sjajem mladi Španac.

(VIDEO) ONO ŠTO NOVAC NE MOŽE KUPITI! Možda nisu prošli u finale, ali za navijače Ajntrahta ovi momci su heroji!

Međutim, ne tako davno, krajem februara ove godine delovalo je da se njegova epizoda u Londonu završila te da će vrlo brzo da bude odstranjem iz tima (mnogi su to najavljivali) te da ga čeka transfer koliko ovog leta. Ipak, smilovao se i trener Maurisio Sari. Kaznio je "neposlušnog" Kepu sa nekoliko mečeva na klupi za rezerve, ali ga onda vratio u prvi tim.

Podsetimo, Arizabalaga je pred kraj produžetaka finala Liga kupa protiv Mančester sitija odbio da bude promenjen i svoje mesto ustupi Viliju Kabaljeru, specijalisti za penale. Izgubio je Čelsi taj meč, a na Ostrvu je nastao pravi skandal. Napadao ga je ko je stigao, čak su i legende kluba pričale kako je vreme da ga odstrane iz tima, ali...

Veče na "Stamford Bridžu" protiv Ajtrahta bilo je rezervisano za njega, za njegovo iskupljenje pred svojim navijačima, koji će posle ovakve predstave morati da mu ustanu i skinu kapu. Dva puta je Kepa skidao šuteve sa bele tačke Nemcima i tako poslao svoj tim u finale, a Sariju našao slamku spasa koja će ga možda i sačuvati na klupi Čelsija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija