• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2019

14:41

NIŠTA OD NOVE SARADNJE! Ljajić odjavio Mihu!

Fudbal

NIŠTA OD NOVE SARADNJE! Ljajić odjavio Mihu!

Podeli vest

Siniša Mihajlović je hteo, ali... Od novog ujedinjenja našeg trenera sa Ademom Ljajićem neće biti ništa. Naš vezista u ovom trenutku ne želi u Bolonju

- Srećan sam u Bešiktašu i želim da ostanem ovde. Poziv Bolonje me ne interesuje. Biću vrlo srećan ako čelnici kluba reše da otkupe ugovor od Torina. Sviđa mi se u Bešiktašu i Istanbulu, ne ide mi se odavde - rekao je Ljajić za medije u Turskoj.

IMA NEKA TAJNA VEZA! Miha jednostavno ne može bez Ljajića!

Sada je na potezu klub. Crno-beli mogu da dovedu Ljajića za 6.5 miliona evra i gotovo je izvesno da će to i uraditi. Imaju problema sa novcem, ali daće sve od sebe da ne ostanu bez Srbina.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija