• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2019

17:28

SJAJNE VESTI ZA ZVEZDU IZ POLJSKE! Legija posrnula, LUDILO Pjasta za prvo mesto!

Fudbal

SJAJNE VESTI ZA ZVEZDU IZ POLJSKE! Legija posrnula, LUDILO Pjasta za prvo mesto!

Podeli vest

Fudbaleri Legije obradovali su Crvenu zvezdu ovog popodneva. Tim iz Varšave odigrao je "samo" 1:1 na svom terenu protiv Pogona Šćešnog i tako prepustili prvo mesto ekipi Pjasta koja je u pravom spektaklu slavila protiv Jagelonije sa 2:1

Aktuelni šampion Poljske nije uspeo da pobedi ni u drugoj vezanoj utakmici i tako prepustili prvo mesto ekipi Pjasta koja je u pravoj ludnici slavila na svom terenu protiv Jagelonije (2:1).

SPEKTAKL NA "MARAKANI"! Mnogo razloga da "zvezdaši" 19. maja napune stadion!

Ekipa iz Varšave uspela je da se izvuče poraza jer su gosti vodili od 4. minuta golom Kozulja, ali je Nađi uspeo da izjednači u 56. minutu i sačuva nadu o prvom mestu i odbrani šampionske titule.

Novi lider je Pjast koji je slavio na neverovatan način. Domaći su postigli gol za 2:1 u 91. minutu, a gosti sa bele tačke propustili priliku da ih kazne.

DILEME VIŠE NEMA! Zvezdi priznata titula iz 1946. godine!

Crvena zvezda je sada jedno mesto iznad crte pa se nalazi među povlašćenima u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, sada je na Pjastu da u naredna dva kola odbrani prvo mesto i odradi dobar posao za crveno-bele.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija