• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2019

17:56

SVAĐAO ZVEZDU I PARTIZAN, PA POTPISAO ZA VOŽDOVAC! "Zmajevi" doveli talentovanog napadača!

Fudbal

SVAĐAO ZVEZDU I PARTIZAN, PA POTPISAO ZA VOŽDOVAC! "Zmajevi" doveli talentovanog napadača!

Podeli vest

Ono o čemu je fudbalska čaršija pričala poslednjih nedelja, danas je dobilo i zvaničnu potvrdu. Jedan od najtalentovanijih fudbalera generacije rođene 2003. godine Luka Cvetićanin postao je novi igrač Voždovca

Supertalentovani napadač dolazi u redove Zmajeva kao slobodan igrač nakon razlaza sa Partizanom. Pre dolaska na Voždovac dovođen je u vezu i sa Crvenom zvezdom.

KRADITE DOK MOŽETE, SMRT ĆE VAS KAZNITI! Potpredsednik Partizana grmeo na čelnike Zvezde!

- Voždovac je zaista klub u kojem se osećam fenomenalno i nema sumnje da je ovo prava sredina za moj dalji razvoj. Uslovi za rad koje klub ima su sigurno jedni od najboljih u Srbiji i igrač ima sve što mu je potrebno da bi napredovao. Nakon razgovora sa direktorom Grkinićem i upoznavanja sa ekipom shvatio sam da klub funkcioniše kao porodica - rekao je Cvetićanin.

Kapiten kadetske selekcije Srbije imao je veliki broj ponuda, kako od domaćih, tako i inostranih klubova, ali je u dogovoru sa svojom porodicom prepoznao Voždovac kao klub u kojem mlad igrač može da dobije sve uslove da napreduje.

- I pored drugih ponuda, u dogovoru sa menadžerom i porodicom odlučio sam da je Voždovac pravi klub za mene kao mladog igrača, i po svemu onome što sam video do sada, siguran sam da nisam pogrešio. Jedva čekam da debitujem, i nadam se da ću u godinama koje dolaze ostaviti dubok trag u klubu i pomoći mu da ispuni evropske ambicije u sledećoj sezoni - poručio je Cvetićanin.

SADA I ZVANIČNO! FSS potvrdio Zvezdinu titulu iz 1946. godine!

Zadovoljan je i Goran Grkinić, generalni direktor Zmajeva.

- I pored mnogih ponuda iz inostranstva, Luka se odlučio za Voždovac što dovoljno govori o perspektivi koju naš klub daje, na kraju krajeva, to smo videli i u slučaju Filipa Stuparevića koji je iz našeg kluba ostvario transfer u Votford. Voždovac je klub u kojem je sve podređeno napredovanju mladih igrača i uzbuđen sam već sada zbog onoga što nam donosi sledeća sezona na Krovu - rekao je Grkinić. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija