• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2019

11:11

IMA NEKA TAJNA VEZA! Tadić ne može bez Ajaksa: Mi smo idealan par, bili smo potrebni jedno drugom!

Fudbal

IMA NEKA TAJNA VEZA! Tadić ne može bez Ajaksa: Mi smo idealan par, bili smo potrebni jedno drugom!

Podeli vest

Dušan Tadić je sa Ajaksom osvojio prva dva trofeja u karijeri, pa ne čudi što je prilikom proslave srpski reprezentativac bio najveseliji

Igrao sezonu iz snova Srbin - dva trofeja sa Ajaksom, šampionat i Kup Holande, polufinale Lige šampiona, titula najboljeg strelca Holandije...

- Rio Ferdinand je jednom rekao kako je Robin van Persi idealan izbor za Mančester junajted, zbog tima oko njega, koji će ga učiniti još boljim igračem. Baš takva je i moja situacija. Ajaks i ja smo idealan par. Bili smo potrebni jedno drugom, Ajaks meni i ja Ajaksu. Ponosan sam na tako dobar brak - rekao je Tadić za De Telegraf posle proslave titule.

Imao je Dušan brojne ponude kada je rešio da ode iz Sautemptona, mnogu su mislili da je pogrešan potez jer je izabrao Ajaks.

- Ajaks i ja smo imali istu viziju u glavi. Video sam sve ovo kao veliki projekat. Ostvario se upravo onako kako sam ga zamišljao. Ostvario sam sve svoje snove ovde. Uradili smo fantastičan posao kao tim.

 

 

Tadić je sa 28 pogodaka u prvenstvu odneo  Zlatnu kopačku, zajedno sa Lukom de Jongom iz PSV Ajndhovena.

Skoro svake sezone u karijeri bio sam čovek sa najviše asistencija u timu.Uvek više volim da dodam loptu saigraču koji je ispred gola. Prelep je osećaj što sam sada najbolji strelac lige, ali mogu samo da se zahvalim drugarima iz Ajaksa, koji su mi dodavali loptu kada sam bio u šansama - poručio je  Tadić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija