• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2019

15:46

MARKOVIĆ JE SLOBODAN IGRAČ! Fulam se u jednom danu rešio 19 fudbalera

Fudbal

MARKOVIĆ JE SLOBODAN IGRAČ! Fulam se u jednom danu rešio 19 fudbalera

Podeli vest

Fulam će naredne sezone igrati u Čempiošipu, pa je jednom danu klub napustilo čak 19 igrača, među kojima je i srpski internacionalac Lazar Marković

On je u Fulam stigao u januaru iz Liverpula i potpisao je ugovor do kraja sezone, ali je nažalost odigrao samo poluvreme protiv Vest Hema i rastanak je bio logičan epilog.

U petaj je Srbin dobio "čiste" papire, slobodan je igrač, a već izvense vreme za njega se raspistuju Anderleht, Standard i Gent. Pitanje je u kakvom je stanju s obzirom na to da je igrao samo jedno poluvreme ove sezone.

MITROVIĆ PRONAŠAO NOVI KLUB! Srbin ostaje u Premijer ligi, ali postoji jedan uslov!

DA LI JE OVO KRAJ KOŠMARA? Belgijanci se ozbiljno raspituju za Lazara Markovića

Što se tiče Fulama, ugovori su istekli  Rajanu Babelu, Elajdži Adebaju, Aronu Dejvisu, Hozeu Garid...sa pozajmica se u matične klubove vraćaju Kalum Čejmbers (Arsenal), Serhio Riko (Sevilja), Andre Širle (Borusija Dortmund)...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija