• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2019

22:16

JEDAN KUPAC OTPAO, DVA KLUBA U IGRI ZA GRIZMANOV POTPIS! PSŽ se povukao iz trke, Barselona i Liverpul na potezu!

Fudbal

JEDAN KUPAC OTPAO, DVA KLUBA U IGRI ZA GRIZMANOV POTPIS! PSŽ se povukao iz trke, Barselona i Liverpul na potezu!

Podeli vest

Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel rekao je da dovođenje fudbalera Antoana Grizmana "nije realan cilj", pošto mora da pojača odbranu ekipe

Grizman je najavio da će na kraju sezone napustiti Atletiko Madrid, a za njega su zainteresovani brojni klubovi.

NIZAK UDARAC! Gvardiola krade pojačanje Barseloni ispred nosa!

Uz Kilijana Mbapea, Nejmara, Anhela Di Mariju i Edinsona Kavanija, Pari Sen Žermenu ne treba novi napadač, a Tuhel želi da pojača odbranu, kako bi ekipa ostvarila uspeh u Ligi šampiona. 


- Grizman može da igra u svakoj ekipi na svetu. To bi zadovoljilo svakog trenera, ali trenutno, to nije realno (za Pari Sen Žermen). Tražimo igrače odredjenih profila, mora biti realno. Trebaju nam defanzivci, moramo od toga da počnemo - rekao je Tuhel.

Pari Sen Žermen je osvojio šestu titulu u francuskom prvenstvu u poslednjih sedam godina, ali nije uspeo da odbrani Kup i Liga kup. Takodje, ekipa je treću godinu uzastopno u osmini finala eliminisana iz Lige šampiona.

- Sledeće sezone moramo da promenimo mnoge stvari. Moramo da oformimo tim pouzdanih igrača, igrača koji će imati kapacitet da igraju mnogo utakmica na visokom nivou - naveo je Tuhel.

PREGOVORI SU VEĆ POČELI! Atletiko zaboravio Grizmana, svim silama krenuo na Dibalu!

On je od januara imao mnogo problema sa povredama igrača medju kojima su Nejmar, Tijago Silva, Tomas Munije, Markinjos, Kavani i Di Marija. 

- Znamo kako da igramo, što je najvažnije. Potrebni su nam odbrambeni igrači, ali i da promenimo naš stil i mentalitet. Ali, ne previše. To je obavezno ako želimo da napredujemo - dodao je Tuhel.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija