• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2019

17:20

(VIDEO) LUDNICA U NEMAČKOJ! Bajern deklasirao Ajntraht za titulu, srpska kolonija u 84. minutu do Evrope!

Fudbal

(VIDEO) LUDNICA U NEMAČKOJ! Bajern deklasirao Ajntraht za titulu, srpska kolonija u 84. minutu do Evrope!

Podeli vest

Fudbaleri Bajerna iz Minhena osvojili su 29. šampionsku titulu u Nemačkoj. Sjajni Bavarci deklasirali su Ajntraht sa 5:1 na oproštaju Arjana Robena i Franka Riberija. Ekipa iz Frankfurta mogla je da ostane bez Evrope, ali ih je gol Majnca u 84. minutu spasao i donekle sačuvao sezonu za pamćenje

 

Činilo se da bi mogli da vidimo veliko iznenađenje u Nemačkoj i da je konačno došao kraj vladavini Bajerna. Ipak četa Nika Kovača na brutalan način je pokazala zašto je po 29. put podigla pehar Bundeslige.

DOVOĐENJE JOVIĆA JE POTEZ VEKA! Ceo svet bruji o transferu Srbina u Real!

Verovali su u Frankfurtu, ali i Dortmundu da bi Ajntraht mogao da pobedi, donese titulu "milionerima", a sebi obezbedi učešće u Ligi šampiona, ali je to zaista bilo ravno naučnoj fantastici.

Oproštaj Franka Riberija i Arjana Robena uveličan je na sjajan način pa dve legende minhenskog kluba sa titulom u džepu napuštaju bavarski tim. Počelo je brutalno jer je Koman doneo prednost domaćinu na samom startu, a onda usledila serija promašaja koju je kaznio Haler početkom drugog dela igre. Međutim, tada kreće rapsodija pa su do kraja meča pogađali Alaba, Sančes te Riberi i Roben potvrdivši titulu.

VELEOBRT! Nemci tvrde: Jović još nije Realov, u toku je partija pokera od 60 miliona evra!

Ajntraht je ipak na kraju mogao da bude srećan jer je do 83. minuta strepeo za Evropu, ali se Majnc potrudio da dođe do velikog prokreta (4:2) protiv Hofenhajma i pošalje ekipu iz Frankfurta u kvalifikacije za drugo po jačini takmičenje na Starom kontinentu. Jović neće po dobrom pamtiti oproštaj, ali hoće sjajnu sezonu koja je iza njegovog tima.

Bilo je zanimljivo na ostalim terenima. Volfsburg je stigao do Lige Evrope posle pobede od neverovatnih 8:1 nad Augzburgom. Herta našeg Marka Grujića deklasirana je u Berlinu od Bajera iz Leverkuzena sa 5:1 pa su tom pobedom "farmaceuti" otišli u Ligu šampiona. Dortmund je bio bolji od Menhengladbaha sa 2:0, Verder je slavio protiv Lajpciga 2:1, a na lep način su zavesu na sezonu spustili Fortunda u pobedi nad Hanoverom (2:1) i Frajburg koji je slavio 4:1 u sudaru sa Hanoverom. Jedini meč bez golova odigran je u okršaju Šalkea i Štutgarta (0:0).

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija