• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2019

09:50

OTKRIVENA PORUKA NASTRADALOG IGRAČA! Kako je Salu tuđa pohlepa oterala u smrt!

Fudbal

OTKRIVENA PORUKA NASTRADALOG IGRAČA! Kako je Salu tuđa pohlepa oterala u smrt!

Podeli vest

Tragično nastradali fudbaler Emilijano Sala nikako nije želeo da pređe u Kardif. Pojavila se prepiska u kojoj je igrač koji je poginuo posle nesreće i pada aviona bio više nego ljut zbog svega

- Pokušavaju na sve načine da me prodaju. Što se mene tiče, ne plašim se da odem u Kardif, jer sam se tokom cele karijere borio, isto bih radio i tamo, ali isto tako mislim da bi klub morao da mi nađe bolju sredinu. I menadžer je rekao "ne" Kardifu, jer ne želi da idem tamo. Smatra i on da smo u poziciji gde možemo samo da budemo jači. I na terenu i kad je ugovor u pitanju, bilo gde. Umoran sam od tih priča... Ne želim da idem tamo. Jeb... mi se što je jača sredina. Naravno da bih voleo da nađem interesantniji klub, koji može da mi ponudi i dosta novca i prostor za fudbalski razvoj, ali nekad ne možete da imate oboje - poručio je Sala rođaku.

Onda je žestoko udario na prvog čoveka Nanta Valdemara Kitu.

S druge strane, ne želim da razgovaram sa Kitiom, jer ne bih voleo da ga naljutim. Gadi mi se kad se nađem lice u lice s tim čovekom. Hoće da me proda u Kardif, jer je isposlovao visoku cenu na ime obeštećenja, dobiće novac koji je tražio. Traži od mene da idem, a da me nije ni pitao šta ja želim. Zanima ga samo novac. Tako stvari stoje. Kompletan haos. Ne znam šta da radim... Niko ne brine o mene, nikog ne zanima kroz šta sve moram da prođem. Teško je, jer osećam da nema mnogi ljudi spremnih da se stave u moju poziciju - zaključio je Sala.

BIZARNO! Internetom kruži fotografija mrtvog Sale, porodica u šoku!

Na sve to oglasio se i Kita i to preko "L'Ekipa".

- Iznenađen sam i razočaran. Ophodim se dobro prema ljudima, ali moram da prihvatim da ima i onih koji možda osećaju drugačije. Nažalost, desila se ta glupa nesreća. Sala je bio samo dečak. Obrazovan. Da nije preminuo, verujem da bi danas bio srećan. Imam osećaj da reči koje su se pojavile nisu njegove. Da sam stvarno želeo samo da zaradim ne bih se tako poneo, jer na kraju krajeva ne bi mi ni ostalo mnogo novca ako uzmemo u obzir koliko procenata je sledovalo agentima. Danas čak i ne želim te pare. Ni da ih taknem. Neću da zarađujem na nekom ko je tragično izgubio život. To me ne interesuje - zaključio je on.

Kita je takođe sve prebacio na Kardif, uz poruku da su oni krivi za nesreću koja se dogodila i da je njihova obeveza bila da brinu o igraču.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija