• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.05.2019

12:47

NOVI VELIKI IZAZOV ZA "ORLOVE"! Krstajić otkrio zašto nema Matića!

Fudbal

NOVI VELIKI IZAZOV ZA "ORLOVE"! Krstajić otkrio zašto nema Matića!

Podeli vest

Pred fudbalerima Srbije je novi veliki izazov... U kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo naši momci igraju protiv Ukrajine i Litvanije a selektor Mladen Krstajić je optimista

Prvi rival biće Ukrajinci 7. juna u Lavovu, dok je tri dana kasnije zakazan okršaj sa Litvancima na stadionu Rajko Mitić.

Na ova dva meča Srbija će ponovo biti bez Nemanje Matića.

Nažalost nema povređenog Nemanje Matića, obnovio je tu povredu i potreban mu je period oporavka. Imali smo dosta posla, pratili smo sve igrače i u Srbiji i u inostranstvu. Bili smo u kontanku sa njima, ovo je 26 igrača na koje računamo u naredne dve utakmice. Odigrali smo dobro protiv Portugalije i Nemačke, ali mislim da treba da ostanemo na zemlji i moramo da ostanemo koncentrisani na ova dva meča - rekao je Krstajić.

Selekor ističe da su ove utakmice važne.

- Slede dve bitne utakmice, prva sledeća protiv Ukrajine je najvažnija, želimo da napravimo dobar rezultat, uvek je rezultat prioritet, a ne igra. Bitno je, ali ne i presudno. Ali, ako bude dobar rezultat biće nam lakše u nastavku, ako ne bude biće teže i imaćemo dodatan pritisak. Posle ide Litvanija gde smo favorit.

On je konstatovao da bi bilo lepo da se u zvaničnom meču prekine loša tradicija protiv Ukrajinaca od šest prijateljskih utakmica bez pobede.

IZNENAĐENJE! Krstajić odabrao, ponovo NEMA MATIĆA, vratio se ljubimac "delija"!


Podsetio je i da je sezona bila naporna za igrače, ali da to nikako ne bi smeo da bude izgovor.

- Termin je takav, imaju ga i ostali, nema izgovora ili alibija. Igrači su na odmorima, ali aktivnim, trio iz Ajntrahta je u Kini, ali doći će spremni i sveži - rekao je selektor.

Selektor je obrazložio i poziv Aleksandru Kataiju.

- U sjajnoj je formi, već je bio ovde, zna sve momke, oni znaju njega. Odličan momak, sjajan igrač - rekao je Krstajić.

On je istakao i da je razgovarao sa selektorom mlade selekcije Goranom Ðorovićem i da će postići dogovor, jer čak petorica igrača sa spiska A tima imaju pravo nastupa na EP za mlade.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija